Vb 2018: felbosszantották az argentinok, nem kérte el Messi mezét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.23. 17:46
null
Rebicnek nem kellett Messi meze (Fotó: AFP)
Csütörtökön a világbajnokság eddigi legnagyobb meglepetésével szolgált a horvát labdarúgó-válogatott, amely 3–0-ra győzött Argentína ellen az oroszországi világbajnokságon. A mérkőzés első gólját Ante Rebic szerezte, aki elmondta, miért nem cserélt mezt Lionel Messivel.

 

Rebic a Goal.com horvát kiadásának elmondta, sok gratulációt kapott a mérkőzés után, és nem titkolta, ez volt az eddigi legkedvesebb és legjobb mérkőzése a horvát válogatott mezében.

„Egy ilyen mérkőzésre mindig emlékezni fogok, boldog és büszke vagyok arra, hogy részese lehettem ennek a csodálatos győzelemnek” – mondta. Az Eintracht Frankfurt szélsőjét sérülés miatt le kellett cserélni, és ugyan nem tudott ráállni a lábára, azt mondta, néhány napon belül minden rendben lesz.

Annak ellenére, hogy mennyire várta az argentinok elleni csatát, nagyot csalódott a dél-amerikaiakban. „Őszintén szólva sokkal többet vártam tőlük. Meglepett a viselkedésük, az állandó provokáló magatartás és a fair play teljes hiánya. A mérkőzés végén illik gratulálni, és tudni kell veszíteni. A meccs előtt elhatároztam, hogy az egyik barátom számára megszerzem Messi mezét. De azzal, hogy az argentinok ilyen rossz benyomást tettek rám, már nem is akartam mezcserét” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik