Vb 2018: ez okozhatta a szaúdi válogatott repülőjének meghibásodását

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.06.19. 10:03
Egy madár okozhatta annak a repülőgépnek a meghibásodását, amely hétfőn az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon szereplő szaúd-arábiai válogatottat szállította. A jármű biztonságosan földet ért Rosztovban.

Az orosz Rossiya légitársaság közleményben tudatta, hogy az incidens valószínűleg egy motortérbe jutott madár miatt történt, s azok a hírek, melyek szerint tűz ütött ki, alaptalanok voltak. A szóvivőjük hozzátette: semmi nem veszélyeztette az utasok biztonságát, a repülőgép rendben landolt.az incidens valószínűleg egy motortérbe jutott madár miatt történt, s azok a hírek, melyek szerint tűz ütött ki, alaptalanok voltak. A szóvivőjük hozzátette: semmi nem veszélyeztette az utasok biztonságát, a repülőgép rendben landolt.

A közel-keleti ország labdarúgó-szövetségének hétfő esti közleménye szerint lángok csaptak fel a motortérből, amikor a 12 éves Airbus leszállni készült.

„Mindenkit megnyugtatunk: küldöttségünk minden tagja biztonságban van a motor kisebb műszaki hibáját követően" – állt a szövetség honlapján.

Az eset során senki nem sérült meg. Szaúd-Arábia a világbajnokság csütörtöki nyitómérkőzésén 5–0-ra kikapott Moszkvában a házigazda Oroszországtól, szerdán pedig Uruguay ellen lép pályára Rosztovban.

الأخضر في روسيا on Twitter

اللهم لك الحمد و الشكر على سلامة الجهاز الفني والاداري ولاعبينا .. تصوير من داخل الطائره أثناء الهبوط https://t.co/XFClyTuSkO


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik