Vb 2018: egy kengurut neveznének az ausztrálok az utolsó csoportmeccsre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.26. 11:30
Egy kenguruval szeretné megerősíteni csapatát az ausztrál labdarúgó-válogatott a Peru elleni, utolsó csoportmérkőzésre. Persze az előző mondat inkább az ausztrál válogatott humorérzékéről tesz tanúbizonyságot – és amúgy is, új játékost nem lenne lehetősége egyetlen válogatottnak sem neveznie már a vb-n.



Az ausztrál válogatott hivatalos Twitter-oldalán tette közzé az alábbi jelzést és videót. A felvételen egy potenciális, de mindenképpen motivált játékost (kapust?) láthatunk.

Az ausztrál válogatott hivatalos Twitter-oldalán tette közzé az alábbi jelzést és videót. A felvételen egy potenciális, de mindenképpen motivált játékost (kapust?) láthatunk.

„Van egy késői nevezésünk a csapatunkba a mai, Peru elleni meccsre. Reméljük, nem bánod, FIFA!” – kéri a válogatott

Aki eddig nem látta a videót, mindenképp nézze meg!

Socceroos on Twitter

Hey @FIFAWorldCup, We have a late addition to our squad for today's game against Peru. Hope you don't mind. #GoSocceroos https://t.co/dPJnsirgOt


A C-csoportból Franciaország már biztosan továbbjutott. Amennyiben délután pontot szerez Dánia ellen, az első helyen lép tovább.

Dánia győzelemmel csoportelső, döntetlennel második lenne, vereség esetén azonban izgulhatna, hiszen ha Ausztrália legyőzi Perut, akkor a két négypontos csapat között a gólkülönbség, a szerzett gólok száma, a fair play pontszám vagy a sorsolás döntene (egymás ellen 1–1-et játszottak).

Peru már elbúcsúzott a vb-től.

CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ
C-CSOPORT
16.00:
Dánia–Franciaország (Moszkva, Luzsnyiki Stadion) (Tv: M4 Sport)
16.00: Ausztrália–Peru (Szocsi) (Tv: Duna)

A C-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Franciaország 2 2 3–1 +2 6
2. Dánia 2 1 1 2–1 +1 4
3. Ausztrália 2 1 1 2–3 –1 1
4. Peru 2 2 0–2 –2 0

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik