Vb 2018: dugig volt hírességekkel a VIP-szektor Moszkvában

Vágólapra másolva!
2018.06.14. 19:25
null
Elnökök és uralkodók a Luzsnyiki díszpáholyában (Fotó: AFP)
Ahogy az lenni szokott a jelentős mérkőzéseken, a VIP-lelátó a világbajnokság nyitó meccsén is megtelt ismert személyiségekkel. Oroszország első embere, Vlagyimir Putyin és a FIFA elnöke, Gianni Infantino egymás, valamint Mohamed bin Szalmán szaúdi koronaherceg társaságában nézték a házigazda győzelmét.

Ott volt többek között Fehéroroszország, Kazahsztán, Örményország, Moldova, Panama és Paraguay elnöke is. A politikai vezetők mellett a nemzetközi futball prominens személyiségei is helyet foglaltak ebben a szektorban: többek között Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, a FIFA nemrégiben kinevezett alelnöke, Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke, valamint Fatma Samoura, a FIFA főtitkára.

Korábbi futballisták is tiszteletüket tették: Emilio Butragueno, Thomas Berthold, Diego Maradona, Ronaldo, Peter Schmeichel, Javier Zanetti és Clarence Seedorf egyaránt a helyszínen tekintette meg a találkozót – a lenti képen egy sorban ülő úriembereket pedig szintén szívesen láttuk volna a pályán is…

Krowd9 | 2018 World Cup on Twitter

Too many legends in one photo. #WorldCup



 

Korunk labdarúgásának két meghatározó edzője, Arsene Wenger és José Mourinho is a VIP-vendégek táborához tartozott.

A meghívottak között volt Josep Bartomeu, az FC Barcelona elnöke, René Fasel, a Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) elnöke, valamint Plácido Domingo operaénekes is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik