Vb 2018: az orosz szélső írt a Real Madrid védőjének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.16. 23:26
null
A régi szép időkben... Balra Cserisev, jobbra Nacho (Fotó: AFP)
Az első nap hőse, az orosz Gyenisz Cserisev nagyon szurkolt gyerekkori barátjának, a spanyol Nachónak, hogy ő is gólt szerezzen a labdarúgó világbajnokságon – aztán rájöttek szépen lassan, hogy még ellenfelek is lehetnek ezen a nyáron.

 

„Azt szerettem volna, ha Nacho gólt lő, és ez össze is jött – nyilatkozta a tornát két góllal kezdő szélső, Gyenyisz Cserisev. – A meccs után küldtem neki egy gratuláló üzenetet, ugyanis tizenegy éves korunk óta jól ismerjük egymást, ezért különösen örülök a találatának. Azt válaszolta, hogy az előző nap ő is nagyon örült az én góljaimnak.”

Cserisev személyesen is találkozhat még a vébén Nachóval.

„Megjegyeztük, hogy nagyon tiszteljük egymás csapatát, és azt is, hogy egy kis szerencsével összekerülhet még a két válogatott. Hogy mit szólok ahhoz, hogy Cristiano Ronaldo megelőzött engem a góllövőlistán? A legkevésbé sem izgat. A nyitó mérkőzés miatti eufóriát magunk mögött kell hagynunk, a továbbjutásra koncentrálunk, ez a fő célunk, erre vár régóta egész Oroszország. Nagyon nehéz lesz a következő meccsünk, az Egyiptom elleni, igen veszélyes az ellenfél, erős a védelme, gyorsak a kontrái.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik