Vb 2018: az írek belátták, jobb, ha nem ütköznek Messiékkel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.10. 19:04
null
Jobb későn, mint… Messiékkel egy időben – gondolhatták Bonóék (Fotó: AFP)
A U2 beleegyezett abba, hogy majdnem két órával később kezdődjön a kedd esti Buenos Aires-i koncertjük. Argentin rajongóik így nyugodtan (vagy inkább a körmüket rágva) végignézhetik futballválogatottjuk Ecuador elleni sorsdöntő világbajnoki selejtezőjét.

 

A U2 koncertje helyi idő szerint 20.30-ra volt kiírva, csakhogy az Ecuador–Argentína vb-selejtező is akkor kezdődik. Az ír sztárzenekar beleegyezett abba, hogy majdnem két órával később, 22.20-kor kezdjék a show-t, így előtte a rajongóik meg tudják nézni a mérkőzést.

Az előzenekar, a helyi Joystick az Oasis alapító tagjával, Noel Gallagherrel lép fel, és 20.30-kor hagyja abba a zenélést. Ezután a foci veszi át a főszerepet a Ciudad de La Plata Stadionban, a vendégek a létesítmény „sarkaiban” elhelyezett négy óriáskivetítőn követhetik figyelemmel labdarúgóik teljesítményét.

„El tudják képzelni, mekkora show lesz itt, ha Argentína nyer? Ha pedig kikapunk, akkor legalább egy nagy bulival kárpótolhatjuk magunkat. Nem lehet baj” – nyilatkozta Daniel Grinbank producer a La Naciónnak.

Lionel Messiék borotvaélen táncolnak, ha ugyanis nem nyernek Ecuadorban, akkor valószínűleg pótselejtezőt sem játszhatnak, azaz lemaradnak a 2018-as oroszországi vb-ről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik