Vb 2018: Aligha ez lesz Pogba utolsó vébéje – Deschamps

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.25. 18:47
Paul Pogba tegnap sokakat meglepett, amikor arról beszélt, hogy ez lehet az utolsó világbajnokság, amelyen pályára lép. Didier Deschamps szövetségi kapitány szerint a 25 éves középpályás még szerepel a jövőben a válogatottak legrangosabb tornáján.

„Lehet, hogy ez az utolsó világbajnokság, amelyen szerepelhetek. Ha reálisan nézem a helyzetet, nem tudhatom, hogy négy év múlva is meghívót kapok-e, vagy sem. Lehet, hogy akkor mások jobban játszanak majd nálam, és az akkori kapitány inkább rájuk számít majd. Remélem, ott lehetek Katarban és pályára is léphetek. Igazság szerint én már két vébén játszhattam, és a legtöbb játékos csak álmodozik arról, hogy akár egy világbajnokságon is szerepelhessen” – fogalmazott Pogba az Isztrában, a franciák főhadiszállásán tartott vasárnapi sajtótájékoztatón.

Nem hiszem, hogy ez lesz az utolsó világbajnoksága, még csak huszonöt éves, nagyon nagy a valószínűsége, hogy játszik még egyen – mondta Didier Deschamps, aki elmosolyogta magát azon, amikor azt kérdezték tőle, ez a Pogba-nyilatkozat vajon a hirtelen jött érettségét bizonyítja-e. – Én mindig ugyanazt a Pault látom. Az elmúlt tizenöt napban nem változott hirtelen Jokerből egy nagyon nyílt sráccá. Nehéz időszakokon kellett átmennie, de én mindig ugyanazt a játékost látom. Óriási tapasztalata van, kitisztult a feje, boldog és motivált.”„Lehet, hogy ez az utolsó világbajnokság, amelyen szerepelhetek. Ha reálisan nézem a helyzetet, nem tudhatom, hogy négy év múlva is meghívót kapok-e, vagy sem. Lehet, hogy akkor mások jobban játszanak majd nálam, és az akkori kapitány inkább rájuk számít majd. Remélem, ott lehetek Katarban és pályára is léphetek. Igazság szerint én már két vébén játszhattam, és a legtöbb játékos csak álmodozik arról, hogy akár egy világbajnokságon is szerepelhessen” – fogalmazott Pogba az Isztrában, a franciák főhadiszállásán tartott vasárnapi sajtótájékoztatón.

Nem hiszem, hogy ez lesz az utolsó világbajnoksága, még csak huszonöt éves, nagyon nagy a valószínűsége, hogy játszik még egyen – mondta Didier Deschamps, aki elmosolyogta magát azon, amikor azt kérdezték tőle, ez a Pogba-nyilatkozat vajon a hirtelen jött érettségét bizonyítja-e. – Én mindig ugyanazt a Pault látom. Az elmúlt tizenöt napban nem változott hirtelen Jokerből egy nagyon nyílt sráccá. Nehéz időszakokon kellett átmennie, de én mindig ugyanazt a játékost látom. Óriási tapasztalata van, kitisztult a feje, boldog és motivált.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik