Vb 2018: a kapuskolléga szerint Neuer bármikor bevethető

Vágólapra másolva!
2018.05.29. 11:11
Kapuskollégája, Ron-Robert Zieler szerint Manuel Neuer meccshiánnyal is világklasszis színvonalon őrzi majd a címvédő német labdarúgó-válogatott kapuját az oroszországi világbajnokságon.

Olyan tapasztalattal rendelkezik, hogy bármikor bevethető – mondta a VfB Stuttgart 29 éves kapuvédője, aki harmadik számú kapusként négy évvel ezelőtt ugyancsak világbajnok lett Brazíliában. – Persze nem ártana, ha kicsit többet tudna játszani a torna előtt, de a képességei alapján Manuel Neuer olyan valaki, aki azonnal működik a pályán.”Olyan tapasztalattal rendelkezik, hogy bármikor bevethető – mondta a VfB Stuttgart 29 éves kapuvédője, aki harmadik számú kapusként négy évvel ezelőtt ugyancsak világbajnok lett Brazíliában. – Persze nem ártana, ha kicsit többet tudna játszani a torna előtt, de a képességei alapján Manuel Neuer olyan valaki, aki azonnal működik a pályán.”

A Bayern München kapusa sérülés miatt nyolc hónapja nem játszott tétmérkőzést. Hétfőn, a német U20-as válogatott elleni felkészülési meccsen 30 percet töltött a pályán, ez jelentette a visszatérését. Joachim Löw szövetségi kapitány a hosszú kihagyás ellenére behívta őt a vb-keretbe.

Zieler nincs ott, de mint mondta, ezen nem is lepődött meg, mert az utóbbi időben nem kereste őt a szakmai stáb.

Most az edzőnek más elképzelései vannak a kapusposzttal kapcsolatban, ezt elfogadom. Drukkolok a fiúknak, hogy megvédjék a címüket – fogalmazott a kapus.

A németek Dél-Koreával, Mexikóval és Svédországgal találkoznak a vb csoportkörében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik