HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.11 11:23 Frissítve: 2018.07.11 11:49

Sportfogadás: az „Orosz játszma” elviheti Mexikóba a vébéről!

Szombaton véget ért a negyeddöntő a 21. labdarúgó-világbajnokságon, ám az élet nem áll meg, keddtől dübörög tovább az „Orosz játszma" promóció a Tippmixprón, amelynek keretében a hátralévő négy vb-meccsre, legalább 300 forinttal fogadók egy két személyre szóló all inclusive utazást nyerhetnek Mexikóba, vagy a nagy összegű belső egyenlegfeltöltések egyikét! Nézzük át a legügyesebb fogadókat a nyolcad- és negyeddöntőkből, a hosszú távú fogadási lehetőségek alakulását és a hátralévő négy találkozó esélylatolgatását!

HIRDETÉS
Tegyék meg tétjeiket, hamarosan véget ér az „Orosz játszma”

 

A világbajnokság egyenes kieséses szakasza számos meglepetést hozott, a legnagyobb talán, hogy a brazil válogatott tagjai már csak a Copacabana homokjáról nézhetik a torna záró szakaszát. Pedig Neymarék kimondottan bizakodva várhatták a csoportkör utáni szakaszt, hiszen az állva maradt tizenhatos mezőnyből nekik volt a legalacsonyabb az oddsuk a Tippmixprón: végső győzelmükre 4.50-es szorzót adott a fogadásszervező.

FOGADÁSI KISOKOS

Befizetés: Forint alapú bankszámláról, illetve átutalással, valamint bankkártyás feltöltéssel, Paypallal és Abaqoosszal lehetséges minimum 500 maximum 1 000 000 forinttal.

Kifizetés: Minimum 500 forint utalható csak és kizárólag magyarországi banknál vezetett bankszámlaszámra.
Tét: Ahhoz, hogy promócióban részt vehessen, minimum 300 forint téttel kell fogadni.

Mára azonban már négy csapatra csökkent a mezőny, s csaknem ugyanennyi a szorzója a „legesélytelenebb” válogatottnak az elődöntősök közül, ha a „ki nyeri a világbajnokságot?” kérdésre keressük a választ: a Tippmixprón kereken ötszörös pénzt hoz a horvátok végső győzelme. A belgák vb-sikere 3.60-as, az angoloké 3.50-es szorzóval áll az elődöntő kezdete előtt, míg a papírforma a franciák világbajnoki győzelmét ígéri: háromszoros pénzt fizet, ha Mbappéék emelik vasárnap magasba a trófeát.

A franciák a nyolcaddöntőben a világbajnokság egyik legjobb mérkőzését játszották Argentína ellen, és ugyan a 4–3-as meccsre több mint 167 ezer fogadás érkezett a Tippmixprón, messze nem ez volt a legnépszerűbb esemény a legjobb 16 között lejátszott mérkőzések közül. Némi meglepetésre a legtöbb tipp (206 107) a horvát–dán összecsapásra érkezett, ám a legtöbb kifizetett nyeremény a belga–japán mérkőzéshez kapcsolódik: több mint 138 millió forintot hozott a játékosoknak a torna egyik legizgalmasabb meccse.

A Tippmixprón fogadók közül az egyik legügyesebb az a játékos volt, aki 600 forintos téttel, ötös kötésben hozott össze magának 459-szeres eredő oddsot, amivel 275 425 forintot kasszírozott. A helyesen tippelő játékos eltalálta a Panama–Tunézia csoportmeccs pontos végeredményét, helyesen megtippelte a horvát–dán és a spanyol–orosz találkozókon eső gólok számát és háromesélyes fogadás keretén belül eltalálta a francia–argentin és az uruguayi–portugál mérkőzések kimenetelét.

FOGADÁSI TÍPUSOK AZ OROSZ JÁTSZMÁBAN*
1X2: a klasszikus háromesélyes, azt kell eltalálni, hogy hazai vagy vendéggyőzelem lesz-e, esetleg döntetlen. Mint a Totóban.
Gólszám: Azt kell megtippelni, hogy a két résztvevő összesített góljainak száma melyik felkínált számtartományba esik majd.
Kétesély: Olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés milyen eredménnyel (1X2) zárul, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez kétféle eredmény tartozik.
Nyertes különbség: Azt kell megtippelni, hogy melyik csapat nyer és mekkora különbséggel. Lehet döntetlen is a tipp.
* Az Orosz Játszma további fogadási típusai a Tippmixpro.hu-n találhatóak.

Kedden a Franciaország–Belgium elődöntővel folytatódik tehát a 21. labdarúgó-világbajnokság és a Tippmixpro „Orosz játszma” promóciója, amelyen, ha a hátralévő négy mérkőzés mindegyikére legalább 300 forint értékben fogad a Tippmixprón, akkor megnyerheti a két személyre szóló, all inclusive utazást Mexikóba, de akár már két mérkőzés megjátszásával is esélye lehet megnyerni az 5000 forint értékű egyenlegfeltöltést.

Az első elődöntőn Didier Deschamps szövetségi kapitány franciái Belgium ellen lépnek pályára, amely keddi ellenfelénél jóval több gólt szerzett eddig a tornán – 14 Lukakuéknál, 9 Griezmannéknál –, ám kapott gólok terén azért valamivel jobban állnak: négyszer kapitulált a francia védelem, ötször a belga.

A belgáknál talán némi előnyt jelenthet, hogy Roberto Martínez szövetségi kapitány segítője Thierry Henry, aki 20 éve éppen a francia válogatottal nyert világbajnoki címet – noha gólokat nem szerezhet a korábbi kitűnő csatár, az biztos, hogy egykori válogatottbeli csapattársát, Didier Deschamps francia kapitányt jól ismeri, így könnyen értékes tanácsokkal segítheti Hazard-ékat. Ennek ellenére a franciák az esélyesebbek a döntőbe kerülésre: továbbjutásuk 1.75-ös, a belga döntős szereplés 1.95-ös szorzóval áll.

A második elődöntőn szerdán két olyan csapat találkozik egymással amely „emberemlékezet óta” nem járt világbajnoki elődöntőben: Anglia 1990, Horvátország 1998 után először próbálkozhat meg a döntőbeli szereplés kiharcolásával.

A horvátok remekül kezdtek a vébén, a veretlenül megvívott csoportkör után azonban a dánok és a házigazda oroszok elleni is csak 120 perc és tizenegyespárbaj után tudtak továbbjutni, így ellenfelüknél fáradtabbak lehetnek. Igaz, a horvátok mentalitását ismerve talán majd nem jelent akadályt számukra, hogy a döntős szerepléssel felülmúlják a horvát futball eddigi legjobb világbajnoki eredményét, az 1998-as vb-n szerzett bronzérmet.

Az angol válogatott felülmúlni nem, csak megismételni tudná eddigi legjobb világbajnoki szereplését, hiszen 1966-ban megnyerte a tornát a háromoroszlános válogatott, amely azóta csak egyszer 1990-ben járt az elődöntőben – akkor a 4. lett. Az idei vébé nagy hozadéka az angolok számára, hogy már ők is elmondhatják magukról: nyertek tizenegyespárbajt a kieséses szakaszban – Kolumbiát múlták felül a nyolcaddöntőben.

MIÉRT ÉRDEMES
A TIPPMIXPRÓN JÁTSZANI?
 megbízható, biztonságos
online, gyors, kényelmes
legális, már adózott nyeremény
• magyar nyelvű telefonos
ügyfélszolgálat mindennap 16 órában

A vb kieséses szakaszában a két válogatott négy meccséből eddig háromszor is tizenegyespárbaj döntött ugyanakkor könnyen lehet, hogy az elődöntőjük rendes játékidőben eldől: a két csapat az elmúlt tizenöt évben hatszor találkozott egymással, de döntetlent nem játszottak: 2 horvát siker mellett 4 angol győzelem a mérleg, az egyetlen ikszet 22 éve, első válogatott találkozójukon játszották.

A Tippmixprón az angol továbbjutás a papírforma, 1.65-ös oddson áll a Southgate-csapat sikeres elődöntője, a Dalic-brigád döntőbe kerülése pedig 2.12-es szorzóval kecsegteti a játékosokat.

A Tippmixpro.hu-n most egy gyors regisztrációt követően azonnal játszhat és részese lehet az „Orosz játszmának”, amellyel a hátralévő négy mérkőzésre meccsenként legalább 300 forintos téttel fogadva nyerhet egy 2 főre szóló all inclusive utazást Mexikóba, vagy a nagy összegű egyenlegfeltöltések egyikét!

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.07.23 20:28:23

Foci vb 2018 nemzetisport.hu

Igazán lírai: Wendell Lira majdnem öngyilkos lett, de a trófea megváltoztatta az életét, majd Oroszországban...

2018.07.17 16:53:30

Foci vb 2018 MAROSI GERGELY

A rugalmasság, a pragmatizmus és a reaktív futball nyert, az unalomba dermedő labdabirtoklás vesztett a vb-n.

2018.07.16 23:30:24

Foci vb 2018 VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A kulijátékosoknak a perisici szintet kellene karcolgatniuk.

2018.07.16 23:28:31

Foci vb 2018 SZELI MÁTYÁS

ALAPVONAL. Ezért is írom le immáron sokadszorra, a most véget érő torna, a válogatott futball »állapota« újabb bizonyítéka annak, hogy minőségileg rosszat tesz a világbajnokságnak a négy vagy nyolc év múlva esedékes létszámemelés.

2018.07.16 10:56:29

Foci vb 2018 nemzetisport.hu

Maradona beindul, a japánok kitakarítanak, Anglia egyik továbbjutása pedig a végítélet jele.

HIRDETÉS
HIRDETÉS