Sportfogadás: a Tippmixprón is indul a világbajnokság – Orosz játszma

Vágólapra másolva!
2018.06.14. 10:59
null
<a href="https://www.tippmixpro.hu/promok?utm_source=nso.hu&amp;utm_medium=img&amp;utm_content=mediavasarlas1401__PR_cikk_2&amp;utm_campaign=2018-06-04-tippmixpro-vb-2018" target="_blank">Tegyék meg tétjeiket, indul az Orosz játszma!</a>
Csütörtökön megkezdődik Oroszországban a 21. labdarúgó-világbajnokság, amelynek kapcsán a Szerencsejáték Zrt. „Orosz játszma” címmel nagyszabású promóciót indított a Tippmixpro.hu-n, Magyarország egyetlen legális sportfogadó oldalán. Az „Orosz játszma” első szakasza a csoportkör végéig tart, és a játékosok már meccsenként 300 forintos fogadás ellenében eljuthatnak Brazíliába, az előző világbajnokság helyszínére, vagy nagy összegű egyenlegfeltöltéseket nyerhetnek.

A 21. labdarúgó-világbajnokság csütörtökön délután az Oroszország–Szaúd-Arábia mérkőzéssel veszi kezdetét, s a nyitó meccsen a házigazdák esélyesek. Az oddsok alapján a csoportból való továbbjutásra is jó lehet az orosz válogatott – Uruguay mögött. A dél-amerikaiak egy nappal később, Egyiptom ellen kezdik meg a szereplésüket, és Luis Suárezék nemcsak az afrikaiak ellen, de előzetesen mindhárom meccsükön esélyesebbek a győzelemre, mint aktuális ellenfelük.

FOGADÁSI KISOKOS

Befizetés: Forint alapú bankszámláról, illetve átutalással, valamint bankkártyás feltöltéssel, Paypallal és Abaqoosszal lehetséges minimum 500 maximum 1000000 forinttal.

Kifizetés: Minimum 500 forint utalható csak és kizárólag magyarországi banknál vezetett bankszámlaszámra.
Tét: Ahhoz, hogy promócióban részt vehessen, minimum 300 forint téttel kell fogadni.

Noha drámai események zajlottak a világbajnokság kezdete előtt egy nappal a spanyol válogatottnál, hiszen menesztették Julen Lopetegui kapitányt, ezek mégsem borították fel az előzetes esélyeket a B-csoportban, és a spanyoloknál sem. Az immár Fernando Hierro által irányított spanyol válogatott továbbra is ott szerepel az esélyesek között a torna végső megnyerésére.

A csoportban a spanyolok mellett a portugálok továbbjutását ígéri a papírforma, s itt az első fordulóban a két európai válogatott meccse akár kimondottan gólokban gazdag összecsapást hozhat – s erre is lehet fogadni az Orosz játszma promócióján belül.

A C-csoportban szereplő Peru a mostanit megelőzően 36 évvel ezelőtt járt legutóbb világbajnokságon, most Franciaország, Dánia és Ausztrália mellett könnyen meglepetést okozhat, ha sikerül kiharcolnia a továbbjutást. Az ausztrálok a torna kezdete előtt Budapesten, a magyar válogatott ellen játszották utolsó felkészülési mérkőzésüket és – ugyan győztek 2–1-re a mieink ellen – nem mutattak olyan eget rengetően jó formát. Érdemes eljátszani a gondolattal, hogy melyik csoportmeccsükön szenvednek úgy vereséget, hogy gólt sem szereznek – a Tippmixprón az Orosz játszma keretein belül erre is lehetőség van fogadni.

A D-csoportban Argentína továbblépése nem jelentene meglepetést – még úgy sem, hogy Manuel Lanzini térdszalagszakadást szenvedett, így helyette Enzo Pérez került a keretbe. A másik továbbjutó helyért Horvátország, Izland és Nigéria versengése lehet az egyik legizgalmasabb harc a csoportkör során – még úgy is, hogy azért déli szomszédaink sikerét ígérné a papírforma az oddsok alapján. Argentína kimondottan impozáns támadószekcióval rendelkezik, s könnyen előfordulhat, hogy Izlandot a kapuja elé szögezi majd, ami a szögletek számának megugrásában is jelentkezhet. Mindezt csak azért említjük, mert a szögletek számára is lehet fogadni az Orosz játszma speciális küldetésében.

FOGADÁSI TÍPUSOK AZ OROSZ JÁTSZMÁBAN*
1X2: a klasszikus háromesélyes, azt kell eltalálni, hogy hazai, vagy vendég győzelem lesz-e, esetleg döntetlen. Mint a Totóban.
Gólszám: Azt kell megtippelni, hogy a két résztvevő összesített góljainak száma melyik felkínált számtartományba esik majd.
Kétesély: Olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés milyen eredménnyel (1X2) zárul, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez kétféle eredmény tartozik.
Nyertes különbség: Azt kell megtippelni, hogy melyik csapat nyer és mekkora különbséggel. Lehet döntetlen is a tipp.
* Az Orosz Játszma további fogadási típusai a Tippmixpro.hu-n találhatóak.

Brazília minden világbajnokságon szerepelt, és szinte mindig a favoritok között tartották számon – most is a végső győzelem legnagyobb esélyese, ahogy a D-jelű négyes megnyerésének is az első számú favoritja. A várakozások szerint a csoport két európai válogatottjának mérkőzése, a Szerbia–Svájc találkozó dönthet a második helyről – igazán kiváló „alapanyag” lehet ez a találkozó egy kétesélyes fogadás megjátszására a Tippmixpro.hu-n.

A világbajnok Németország az F-csoport zászlóshajója, csoportgyőzelme a nyereményszorzók alapján közel olyan biztosra vehető, mint Dél-Korea búcsúja. Az ázsiaiak sorozatban 9. világbajnokságukon szerepelnek, ám csak két alkalommal mentek tovább a csoportjukból. Mexikónál egy kényszerű csere történt a tornát megelőzően: a védő Diego Reyes sérülése nem jött rendbe, helyette Érick Gutiérrez ugrott be a keretbe, ám ez alapvetően nem változtatott a közép-amerikaiak továbbjutási esélyein. Magas a szorzójuk a csoportgyőzelemre, ahogy a Zlatan Ibrahimovicot nélkülöző svédeké is – köztük dől majd el a második hely sorsa?

A G-jelű négyes a nyereményszorzók szerint meglehetősen egyértelműnek tűnik: sima belga, angol továbbjutás – Tunézia és Panama leginkább az egymás elleni mérkőzésükön reménykedhet a szép búcsúban. Érdemes figyelni a csoport utolsó fordulójára, nemcsak a Panama–Tunézia, de az Anglia–Belgium találkozó kimenetelei is magas szorzókkal bírnak. Az Orosz játszma egyik remek fogadási lehetősége az 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt, vagyis amikor a helyes kimenetel mellett azt is el kell találni, hogy mindkét csapat szerez-e gólt, amire ez utóbbi a mérkőzésen igazán jó lehetőség kínálkozik, hiszen az angoloknál várhatóan Harry Kane rohamoz majd, aki 30 gólt szerzett az angol élvonalban, a belgáknál pedig Kevin de Bruyne személyében a Premier League egyik legjobb előkészítője irányítja a támadókat.

A H-csoportban egyet talán biztosra vehetünk: Kolumbia, Lengyelország, Szenegál és Japán között a pillanatnyi forma dönthet. Habár az ázsiaiak talán picit lefelé lógnak ki a négyesből, azért ha Sindzsi Kagaváék jó napot fognak ki, bármelyik ellenfelükre veszélyesek lehetnek.

Az Orosz játszma csoportkör szakaszában már csak azért is megéri minél több mérkőzésre fogadni, mert ha legalább 15 meccset megjátszik, megnyerheti a 100 darab 5000 forintos belső számlaegyenleg feltöltés egyikét, 25 mérkőzés esetén 7500 forintos feltöltést nyerhet, ha pedig a 48 csoportmeccsből 35-re fogad, úgy a 100 darab 15 000 forintos belső számlaegyenleg feltöltés egyikére lehet esélye.

A főnyereményre azonban csak az utóbbi kategória elérésekor van lehetősége: a legalább 35, minimálisan 300 forintos téttel megjátszott meccsel ugyanis esélyt teremt magának arra, hogy megnyerje a két személyre szóló all-inclusive utazást a 2014-es brazíliai világbajnokság helyszínére. Az utazás minden költségét a Tippmixpro állja.

A Tippmixpro.hu-n most egy gyors regisztrációt követően azonnal játszhat is és részese lehet az Orosz játszmának! Ki ne hagyja!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik