Sportfogadás: 12 (!) forint alaptéttel több mint félmilliót nyert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.30. 09:43
null
<a href="https://www.tippmixpro.hu/promok?utm_source=nso.hu&amp;utm_medium=txt&amp;utm_content=mediavasarlas1401__PR_cikk_3&amp;utm_campaign=2018-06-04-tippmixpro-vb-2018" target="_blank">Tegyék meg tétjeiket, indul az Orosz játszma!</a>
Véget ért a csoportkör az Oroszországban zajló labdarúgó-világbajnokságon, de természetesen az egyenes kieséses szakaszban is folytatódik az „Orosz játszma” promóció a Tippmixprón! A nyolcaddöntő és a negyeddöntő mérkőzéseire meccsenként legalább 300 forintos téttel fogadók nyerhetnek egy 2 főre szóló all-inclusive utazást Japánba, vagy a nagy összegű egyenlegfeltöltések egyikét. Nézzük a legügyesebb vb-s kötődésű Tippmixpro-fogadásokat, valamint a hosszú távú fogadási lehetőségek érdekességeit és a nyolcaddöntő esélylatolgatását!

A világbajnokság első 48 mérkőzése számos meglepetést hozott, a legnagyobb mind közül a címvédő német válogatott kiesése, ahogy ez a világbajnokság győztesére vonatkozó, még a torna kezdete előtt leadott fogadásokból is látszik. Előzetesen a német válogatott a Tippmixpro.hu-n 5,50-es szorzóval a második legesélyesebb volt a világbajnoki cím elhódítására: csak az 5,00-ös nyereményszorzóval bíró Brazília előzte meg.

FOGADÁSI KISOKOS

Befizetés: Forint alapú bankszámláról, illetve átutalással, valamint bankkártyás feltöltéssel, Paypallal és Abaqoosszal lehetséges minimum 500 maximum 1000000 forinttal.

Kifizetés: Minimum 500 forint utalható csak és kizárólag magyarországi banknál vezetett bankszámlaszámra.
Tét: Ahhoz, hogy promócióban részt vehessen, minimum 300 forint téttel kell fogadni.

A beérkezett fogadások számát tekintve már hátrébb csúsztak a németek: a brazilok mellett a spanyolok, a franciák és az argentinok végső győzelmére is többen fogadtak a torna előtt. A végső győzelemre tippelők körében a németek az összes tipp 9,4 százalékát vitték el.

Müllerék kiesése a Dél-Koreától elszenvedett 2–0-s vereséggel vált biztossá, és akadt olyan játékos a Tippmixprón, aki nemcsak a pontos végeredményt találta el, hanem azt is helyesen tippelte meg, hogy legalább 10 szöglet lesz a találkozón – 12 lett –, így az élőben, 500 forinttal megfogadott kettes kötése 195,75-ös eredő oddsot, és 97 875 forintos nyereményt jelentett.

Szintén említésre méltó az a játékos, aki kettes kötésben telibe találta az Oroszország–Egyiptom (3–1) találkozó végeredményét, illetve helyesen tippelte meg, hogy a Lengyelország–Szenegál mérkőzésen a szünetben (0–1) és lefújáskor (1–2) is az afrikaiak vezetnek, így 738 000 forintot nyert az 1000 forintos tétjére.

Egy másik Tippmixpro-játékos 12 forintos alaptéttel(összesen 108 forintos téttel), 8/9-es kombinációs fogadással 9 vb-meccsen fogadott a szögletek számára, és miután minden megérzése helyesnek bizonyult, 465 851 forint nyeremény ütötte a markát. Ráadásul ugyanezen eseményeket 4/9-es kombináció típusú fogadással is megjátszotta, így további 83 320 forintot kasszírozott.

FOGADÁSI TÍPUSOK AZ OROSZ JÁTSZMÁBAN*
1X2: a klasszikus háromesélyes, azt kell eltalálni, hogy hazai, vagy vendég győzelem lesz-e, esetleg döntetlen. Mint a Totóban.
Gólszám: Azt kell megtippelni, hogy a két résztvevő összesített góljainak száma melyik felkínált számtartományba esik majd.
Kétesély: Olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés milyen eredménnyel (1X2) zárul, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez kétféle eredmény tartozik.
Nyertes különbség: Azt kell megtippelni, hogy melyik csapat nyer és mekkora különbséggel. Lehet döntetlen is a tipp.
* Az Orosz Játszma további fogadási típusai a Tippmixpro.hu-n találhatóak.

Az egyenes kieséses szakasz első két körében is számos fogadási esemény várja a játékosokat: továbbra is lehet tippelni a végső győztesre – a brazilok oddsa némileg csökkent, már csak 4,50-es a szorzója a selecao sikerének –, valamint, hogy dobogón végez-e az adott válogatott: itt a brazilok (1,70) mellett a spanyolok (1,80) és a belgák (2,40) a legesélyesebbek.

Az egyéni elismerésekre is lehet fogadni a Tippmixprón: a gólkirályi címre az ötgólos Harry Kane (2,45), valamint az eddig egyaránt négy gólt szerző Cristiano Ronaldo (4,90) és Romelu Lukaku (4,70) pályázik a legjobb eséllyel a Tippmixpro nyereményszorzói alapján. A portugálok klasszisa a vb legjobb játékosa címre is esélyes: Philippe Coutinhóval együtt kereken 6,00 a szorzója, mögöttük Harry Kane áll a 3. helyen 7,75-ös oddsszal.

A nyolcaddöntő során is lehetősége nyílik a játékosoknak, hogy versenybe szálljanak a 2 főre szóló all-inclusive utazásért Japánba. Ehhez meccsenként legalább 300 forintos téttel kell fogadni a nyolcaddöntő, majd a negyeddöntő mérkőzéseire! Legalább négy nyolcaddöntős találkozó megfogadásával már a nagy összegű egyenlegfeltöltések egyikéért is harcba lehet szállni.

Érdekesség, hogy nem a braziloké a legalacsonyabb szorzó a legjobb 16 között: a dél-amerikaiak győzelme Mexikó ellen 1,45-ös nyereményszorzót jelentene, míg az esetleges belga győzelem a japánok ellen 1,35-ös oddsot ér.

A spanyolok a házigazdák ellen, valamint a horvátok Dánia ellen szintén esélyesebbek az előzetes nyereményszorzók alapján – 1,55, illetve 1,80.

MIÉRT ÉRDEMES
A TIPPMIXPRÓN JÁTSZANI?
megbízható, biztonságos
online, gyors, kényelmes
legális, már adózott nyeremény
• magyar nyelvű telefonos
ügyfélszolgálat mindennap 16 órában

Az Uruguay–Portugália nyolcaddöntőn kiegyenlítettek az esélyek (H: 2,60, D: 3,00, V: 2,75), míg a csoportkörben vergődő argentin válogatott rendes játékidős győzelme a franciák ellen 3,30-as nyereményszorzóval fogadható a Tippmixpro.hu-n.

Az egyenes kieséses szakasz mérkőzéseire az „Orosz játszmán” belül újabb fogadási lehetőséget is kínál a Tippmixpro: az egyes mérkőzéseknél a továbbjutót kell eltalálni, itt csak két kimenetel van. A Svédország–Svájc találkozón például alig van különbség két csapat oddsa között (Svédország:1,89, Svájc: 1,79).

A Tippmixpro.hu-n most egy gyors regisztrációt követően azonnal játszhat és részese lehet az „Orosz játszmának”, amellyel a nyolcaddöntő és a negyeddöntő mérkőzéseire meccsenként legalább 300 forintos téttel fogadva nyerhet egy 2 főre szóló all-inclusive utazást Japánba, vagy a nagy összegű egyenlegfeltöltések egyikét!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik