Olaszország: Lehet, lefejelek valakit, mint Zidane – Buffon

Vágólapra másolva!
2017.03.24. 10:23
Bár Gianluigi Buffonon nem látszanak az évek, az olasz kapuslegenda már 39 esztendős, és bizony néha azért eljátszik a visszavonulás gondolatával. Most arra kérdeztek rá, milyennek képzeli az utolsó meccsét.

„Hogy milyennek képzelem az utolsó meccsemet? Lehet, azt csinálom majd, mint Zidane, lefejelek valakit a pályán!” – viccelődött az olasz válogatott sajtótájékoztatóján Buffon.„Hogy milyennek képzelem az utolsó meccsemet? Lehet, azt csinálom majd, mint Zidane, lefejelek valakit a pályán!” – viccelődött az olasz válogatott sajtótájékoztatóján Buffon.

„Előtte azonban még van egy kis dolgunk, szeretnénk kijutni a válogatottal a világbajnokságra. Talán pont Oroszországban lehetne az utolsó mérkőzésem” – tette hozzá.

Az olasz válogatott négy forduló után az európai világbajnoki kvalifikációs sorozat G-csoportjában a második helyen áll, de ugyanannyi ponttal, mint az éllovas spanyolok.

Buffonék péntek este Albánia ellen lépnek pályára vb-selejtezőn, majd kedden Hollandiával játszanak felkészülési meccset.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik