A BOSS PARFUMS-NÉL A SZTÁRFOCISTÁKÉ A FŐSZEREP

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.18. 17:59
Címkék

A cég olyan nemzetközileg elismert labdarúgókkal dolgozik együtt, mint Harry Kane, Philippe Coutinho, Julian Draxler és Álvaro Morata. Egy csatár, egy támadó középpályás, egy szélső és egy befejező csatár. Négy kulcspozíció a labdarúgásban, amelyet négy rendkívüli tehetség tölt be. Négy férfi, aki úgy valósítja meg álmait, hogy közben hű marad önmagához.

Hogy mi a sikerhez vezető út titka? Becsületesség, szenvedély, lojalitás, elszántság és a tökéletes parfüm…


„Az elkötelezettségem tett azzá a játékossá, aki ma vagyok. Légy profi, és dolgozz keményebben, mint a többiek, ha a csúcsra akarsz eljutni.”


„Kemény munka eredménye, hogy ilyen szintre jutottam labdarúgóként. A siker számomra azt jelenti, hogy a kitűzött célokat megvalósítom, lojális vagyok és szeretet vesz körül.”

„Mindenki a saját útját járja, és a siker más-más jelentést hordoz az egyének számára. Számomra nagyon fontos a szenvedély, a tisztelet és az integritás. Törekszem arra, hogy ezen értékek szerint éljek és cselekedjek a pályán és azon kívül is.”


„A sikerért keményen meg kell dolgoznod, fontos az alázat és az, hogy bízz önmagadban. De azt hiszem, hogy a tisztelet a legfontosabb érték az életben. A legsikeresebb emberek azok, akik tűzön-vízen át ragaszkodnak az általuk képviselt értékekhez.”

A parfümről…

Az ő négyesük által népszerűsített új illat, a Boss Bottled United sokak számára ismerős lehet, ugyanis megalkotói a már jól ismert Boss Bottled illatot vették alapul és az összetevőkben tett ügyes csavarral egy ellenállhatatlanul üde parfümöt hoztak létre. A nyitásban a hűvös menta frissessége keveredik a borsmenta, a lédús narancs és a buchu aromás illatával. Az alapot a nőszirom-gyökér, vetiver és pacsuli elegye adja. A különleges kompozíciót egy ezüstös, trófeára emlékeztető üvegbe zárták, ami szintén a siker és győzelem érzését idézi. (X)





Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik