Argentína: „Messi olyan, mint egy játékmackó” – Maradona reagált

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.30. 11:09
Az argentin labdarúgás legendája, Diego Maradona cáfolta azokat a híreket, melyek szerint a befolyását felhasználva arra kérte a FIFA-t, hogy négymeccses eltiltással sújtsa Lionel Messit, a válogatott vezéregyéniségét. A világbajnok labdarúgó játékmackóhoz hasonlította a Barcelona klasszisát.



A nemzetközi sportsajtóban szerdán elterjedt hír szerint Maradona féltékeny Messire, és nem bánná, ha a Barcelona kiválósága nem nyerne vb-t az argentin válogatottal. Messi nélkül a nemzeti csapat szenved, márpedig az ötszörös aranylabdás a hátralévő négy világbajnoki selejtezőből hármon nem léphet pályára, így még az is elképzelhető, hogy az albiceleste ki sem jut az oroszországi tornára.

Maradona a La Oral Deportiva rádióállomás megkeresésére cáfolta, hogy rosszat akarna Messinek vagy hazája válogatottjának.

„Messi büntetése eltúlzott, még akkor is, ha láttuk, mi történt közte és az asszisztens között. A hiánya Bolíviában kulcsfontosságúnak bizonyult. Ahhoz tudom hasonlítani, mintha Cristiano Ronaldót kivennénk a portugál válogatottból” – kezdte Maradona.

„Bánt, amikor azt hallom, hogy Messi eltiltásához én is hozzájárultam. Esküszöm, hogy nem tudtam semmiről. Beszélni fogok Gianni Infantinóval (a FIFA elnöke – a szerk.), mert ez a döntés borzalmas” – tette hozzá az 56 esztendős sportember.

„Rengetegszer felhívtam Messit, de nem kaptam választ a kérdéseimre. Nagyszerű fickó, aki semmit sem szokott megmagyarázni, csak az edzésekkel van elfoglalva. Olyan a csapattársaival, mint egy játékmackó.”

Jelentsen ez bármit is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik