Vb 2018: a csinos orosz futballista, aki a labdával is jól bánik – videó

ILKU MIKLÓSILKU MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2018.06.25. 15:29
null
Olga feladata, hogy a meccsre érkező szurkolókat a stadionon kívül szórakoztassa freestyle-tudásával
Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság szervezői arra is ügyeltek, hogy szórakoztassák a mérkőzésekre érkező szurkolókat már a stadionok bejárata előtti tereken is. Így találkoztam a csinos orosz futsalos hölggyel, Olga Tigianával.

Nyizsnyij Novgorodban sétálgattam az aréna körül az angolok Panama elleni meccse előtt, amikor arra lettem figyelmes, hogy többen körülállnak valakit, aki egy vb- labdát bűvöl. Közelebb érve láttam, hogy bizony egy hölgy tart bemutatót az árgus szemmel figyelő szurkolóknak. Méghozzá Olga Tigiana, a szentpétervári Aurora női futsalcsapatának támadója.

A 21 éves játékos saját bevallása szerint kissé zavarba jött, amikor sokan körülállták, ezért nem minden trükkje úgy sikerült, ahogy szerette volna. Bár igazából nem is freestyle-os, de jó barátságban van a labdával. A rekkenő hőségben rövid szünetet tartott, amit kihasználva váltottam vele néhány szót.

„Csak hobbiból szoktam gyakorolni trükköket. Ráadásul most nagyon meleg van és emiatt hamarabb elfáradok – mondta homlokát törölgetve Olga Tigiana, akivel csak tőmondatokban tudtunk kommunikálni, mivel az angol nyelvtudása minimális, az én oroszom pedig még csak az sem. – Minden nap van edzésünk a csapattal, hétvégente pedig meccs."

Olga Szentpéterváron futsalozik, de Nyizsnyij Novgorodban él a családjával – a két város közötti valamivel több mint ezer kilométeres távolságot hetente megteszi oda-vissza. „Megterhelő, néha nagyon fáradtnak érzem magam, de ez az életem. A világbajnokságra is a futsalon keresztül kerültem."

Instagram post by TI.7 * Aug 29, 2017 at 8:10am UTC

1,265 Likes, 4 Comments - TI.7 (@tigina.7) on Instagram

Mint megtudtam, az egyébként elbűvölő és mindig mosolygós Olga utánpótlás-válogatott, valamint tagja az orosz főiskolai futsalcsapatnak is. Alacsony termete miatt – ahogy sok orosz lány – ritmikus gimnasztikával is próbálkozott, de hamar kiderült, hogy a futball (pontosabban a futsal) az ő sportága. Nemcsak az orosz, a nemzetközi focit is szereti, a kedvenc játékosa pedig a Juventus argentin válogatott támadója, Paulo Dybala, de a Real Madrid spanyol játékosát, Iscót is kedveli.

#matchday #ЧемпионатРоссии #goal #thebeautifulgame #WomanPlayFutsalFIFA

289 Likes, 4 Comments - TI.7 (@tigina.7) on Instagram: "#matchday #ЧемпионатРоссии #goal #thebeautifulgame #WomanPlayFutsalFIFA"



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik