Videó: a horvát újságíró szerint a döntetlen jó eredmény lenne a magyarok ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.24. 16:25
A vasárnap esti Magyarország–Horvátország Európa-bajnoki selejtező előtt a két ország újságíró-válogatottjai is összecsaptak. A jó hangulatú mérkőzésen a hazai csapat győzedelmeskedett 5–4-re. A találkozót követően mindkét oldalról megszólaltak az esti mérkőzés várokozásairól, és az is kiderült, hogy a horvátok nem feltétlen vendégsikert várnak.
A MÉRKŐZÉSEN KÉSZÜLT KÉPGALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!
A MÉRKŐZÉSEN KÉSZÜLT KÉPGALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!

Immár hagyomány, hogy a labdarúgó-válogatott hazai mérkőzése előtt a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) és az újságíró-válogatott az MLSZ segítségével barátságos mérkőzésre invitálja az ellenfél országából érkező tudósítókat. Ezúttal vasárnap délelőtt a Ferencváros népligeti bázisán léptek pályára a magyar és a horvát újságírók, és büszkén jelenthetjük, hogy 2–0-s félidőt követően 5–4-re győztünk. A magyar csapat góljait az NS korábbi munkatársa, Borsi Gergely, Antalics Ádám (Origo), Simon Krisztián (RTL Klub) mellett a duplázó Somogyi Zsolt, a Nemzeti Sport labdarúgórovatának munkatársa szerezte, míg Murányi Domonkos, a Nemzeti Sport Online szakírója három gólpasszal járult hozzá a szép magyar sikerhez. Pályára lépett többek között Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, az MSÚSZ elnöke, Azurák Csaba a TV2-től és Borsi László, a magyar újságíró-válogatott vezetője a Hatos Csatornától.

A barátságos találkozót, ahogy illik, jó hangulatú, közös ebéd követte, hogy aztán rövid pihenőt követően, immár a Groupama Arénában, a stadion sajtóteraszán találkozzunk újra a horvát kollégákkal, akik elmondták, ők máris készülnek az októberi, spliti visszavágóra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik