NSO: 6.5 millió embert értek el a híreink a Facebookon az Eb alatt

Vágólapra másolva!
2021.07.27. 13:34
null
Újabb fantasztikus eredményt ért el a Nemzeti Sport Online – köszönjük!
Újabb fantasztikus eredményt ért el a Nemzeti Sport Online: 6.5 millióan látták a bejegyzéseinket a futball Eb alatt a Facebookon, s ez 32 millió aktivitást generált.

Az Európa-bajnokság alatt (június 11. és július 11. között) több mint 6.5 millió Facebook-felhasználóhoz jutott el a Nemzeti Sport Online – az ismert közösségi oldalon ennyien látták legalább egy bejegyzésünket.

Az NSO Facebook-oldalának követői emellett nagyon aktívak is voltak, a reakcióikat, hozzászólásaikat és megosztásaikat számolva összesen 32 millió aktivitás köthető olvasóinkhoz az Eb heteiben a Magyarországon legnépszerűbb közösségi médiafelületen.

Honlapunk híreire több mint 10 millió átkattintás érkezett az Európa-bajnokság ideje alatt a Facebookról.

Tekintettel arra, hogy Magyarországon mintegy 6.7 millió Facebook-felhasználó van, az összes magyar nyelvű facebookozó száma pedig mintegy 7.1 millióra tehető, kijelenthető, hogy közülük tízből legalább kilencen (91.55 százalék) találkoztak az NSO valamilyen tartalmával az Európa-bajnokság idején, s akkor még nem említettük például a gyorsan növekvő Instagram-táborunk tagjait. Jószerével tehát majdnem mindenkit elértünk a közösségi médiában, aki jelen van ezeken a felületeken, s a magyarok nagy többsége már ebbe a körbe tartozik.

Azt már korábban jeleztük, hogy a nemzetisport.hu kiemelkedő olvasottságot ért el, rekordokat döntött az Eb alatt.

Köszönjük Olvasóinknak a kiemelkedő érdeklődést a közösségi médiában is!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik