Eb 2020: És eljöttek azok az idők, amikor a magyarok többé nem féltek – Orbán

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2021.06.24. 00:14
Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke legújabb Facebook-bejegyzésében a magyar színekkel kivilágított építményekből (többnyire sportlétesítményekkel) készült montázzsal üzent.

„És eljöttek azok az idők, amikor a magyarok többé nem féltek. Büszkék vagyunk rátok!” – olvasható a miniszterelnök posztjában.

Mint ismert, a Ferencváros szurkolói által indított, Kubatov Gábor klubelnök által a szélesebb nyilvánosság elé tárt kezdeményezés hatására több magyarországi stadiont, arénát és egyéb létesítményt is magyar színekben világítottak ki a Németország–Magyarország Eb-csoportmérkőzés estéjén. „És eljöttek azok az idők, amikor a magyarok többé nem féltek. Büszkék vagyunk rátok!” – olvasható a miniszterelnök posztjában.

Mint ismert, a Ferencváros szurkolói által indított, Kubatov Gábor klubelnök által a szélesebb nyilvánosság elé tárt kezdeményezés hatására több magyarországi stadiont, arénát és egyéb létesítményt is magyar színekben világítottak ki a Németország–Magyarország Eb-csoportmérkőzés estéjén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik