Eb 2020: Eriksen videohívásban kérte társait a folytatásra – sajtóhír

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2021.06.12. 21:52
null
A dán válogatott a meccs újraindítása előtt (Fotó: AFP)
Ha hinni lehet a német sajtóhíreknek, a lehetőségekhez mérten valóban jól van Christian Eriksen, a dán válogatott és az olasz Inter labdarúgója. A német ZDF televíziós csatorna Sportstudio nevű műsorában elhangzottak szerint Eriksen a FaceTime nevű alkalmazás segítségével, videohívásban kérte meg társait arra, hogy folytassák a félbeszakadt Dánia–Finnország mérkőzést. 
Azt Peter Möller, a dán szövetség sportigazgatója is megerősítette a DR nevű dán rádiós és televíziós csatornának, hogy Eriksen beszélt a csapattársaival.

„Összeesett, segítségre, szívmasszázsra volt szüksége a pályán. Szerencsére magához tért, és elvitték őt a stadionból. Már kapcsolatba léptünk vele, a játékosok is beszéltek Christiannal. Ez jó hír. Jól van, a játékosok érte játszanak a folytatásban. Gondolunk a szüleire és a családjára” – idézi Möllert a DR oldala.

Mint ismert, a találkozó első félidejének végén azért kellett félbeszakítani a játékot, mert Eriksen összeesett, újra kellett éleszteni, ám az egészségügyi személyzet hősies küzdelme után sikerült stabilizálni az állapotát. Habár ilyenkor a futball másodlagos, a találkozót a finnek nyerték meg 1–0-ra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik