Eb 2020: Eminem vagy Gascoigne? Foden új frizurájától felrobbant az internet – kép

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.06.08. 16:43
null
Foden nemcsak a játékával hívja fel magára a figyelmet (Fotó: Twitter)
Az angol labdarúgó-válogatott középpályása, Phil Foden új frizurával mutatkozott a keddi sajtótájékoztatón. A 21 éves játékos kiszőkítette a haját, s egyből Paul Gascoigne-nal, az angolok egykori legendás játékosával kezdték összehasonlítani az újságírók és a szurkolók – na meg a híres rapperrel, Marshall Bruce Mathersszel, művésznevén Eminemmel.

 

„Már évek óta ugyanolyan volt a hajam, szóval ki akartam próbálni valami újat. Ma reggel sokan Eminemhez és Gascoigne-hoz hasonlítottak. Még a csapattársaimnak is tetszett, ami őszintén szólva meglepett” – mondta Phil Foden a sajtótájékoztatón.

Az újságírók abban sem voltak biztosak, hogy Foden látott-e már videót a korábbi kiváló futballistáról.

„Sok összefoglalót láttam róla a tévében gyerekkoromban, lenyűgöző játékos volt, nagyon sokat jelent az egész nemzetnek. Nem lenne rossz, ha megidézhetném Gazzát a pályán a játékommal” – tette hozzá a Manchester City középpályása.

Gascoigne-nak az 1996-os Európa-bajnokságon volt hasonló hajviselete, s most a világ legértékesebb játékosának választott futballista is bizonyíthat a pénteken kezdődő tornán – az angolok vasárnap Horvátország ellen lépnek pályára.

ANGLIA – VÉGLEGES KERET (26 fő)
KAPUSOK: Dean Henderson (Manchester United), Sam Johnstone (West Bromwich Albion), Jordan Pickford (Everton)
VÉDŐK: Ben Chilwell (Chelsea), Conor Coady (Wolverhampton), Reece James (Chelsea), Harry Maguire (Manchester United), Tyrone Mings (Aston Villa), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kieran Trippier (Atlético Madrid – Spanyolország),Kyle Walker (Manchester City), Ben White (Brighton)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Jude Bellingham (Borussia Dortmund – Németország), Jordan Henderson (Liverpool), Mason Mount (Chelsea), Kalvin Phillips (Leeds), Declan Rice (West Ham United)
TÁMADÓK: Dominic Calvert-Lewin (Everton), Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Aston Villa), Harry Kane (Tottenham), Marcus Rashford (Manchester United), Bukayo Saka (Arsenal), Jadon Sancho (Borussia Dortmund – Németország), Raheem Sterling (Manchester City)
SZÖVETSÉGI KAPITÁNY: Gareth Southgate

A CSOPORTTAGOK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEI
Június 1., kedd, Velika Gorica: Horvátország–Örményország 1–1 (Perisic)
Június 2., szerda, Faro/Loulé (Portugália): Hollandia–Skócia 2–2 (Hendry, Nisbet)
Június 2., szerda, Middlesbrough: Anglia–Ausztria 1–0 (Saka)
Június 4., péntek, Bologna: Olaszország–Csehország 4–0 (Immobile, Barella, Insigne, Berardi)
Június 6., vasárnap,
Luxembourg: Luxemburg–Skócia 0–1 (C. Adams)
Június 6., vasárnap, Middlesbrough: Anglia–Románia 1–0 (Rashford)
Június 6., vasárnap, Brüsszel: Belgium–Horvátország 1–0 (Lukaku)
Június 8., kedd
, Prága, 20.15: Csehország–Albánia

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik