Webber nem zárja ki, hogy távozik a Red Bulltól

Vágólapra másolva!
2010.05.24. 18:32
null
Webber további sikerekre éhes, nem foglalkozik a jövőjével (Fotó: Action Images <!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> <!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--><span style="font-size: 12pt; font-family: 'Times New Roman'">–</span> archív)
Elk&eacute;pzelhető, hogy a vil&aacute;gbajnoki pontversenyt vezető Mark Webber a szezon v&eacute;g&eacute;n t&aacute;vozik a Red Bullt&oacute;l, de az ausztr&aacute;l pil&oacute;ta egyelőre nem a j&ouml;vőj&eacute;vel foglalkozik, csak a vas&aacute;rnapi T&ouml;r&ouml;k Nagyd&iacute;j j&aacute;r a fej&eacute;ben.

„Megnyertem egymás utáni két futamot, és az emberek máris azt kérdezgetik, melyik istálló pilótájaként versenyzek majd a következő szezonban. Nagyon közeli kapcsolatban vagyok a srácokkal a Red Bullnál, sok mindent átéltünk együtt, nagyszerű velük a kapcsolatom. De a Formula–1-ben nagyon gyorsan változnak a dolgok, sohasem tudhatod, mit hoz a holnap" – nyilatkozta Mark Webber a The Mail on Sunday című lapnak. Az ausztrál versenyző szerződése a szezon végén lejár az osztrák istállónál, és egyes hírek szerint a korábbi világbajnok Kimi Räikkönen érkezhet a helyére.

SZAVAZÁS

Ön szerint ki nyeri meg a Török Nagydíjat?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Pillanatnyilag csak a következő futam, a hétvégi Török Nagydíj körül járnak a gondolataim. A többi majd magától rendeződik. Több száz pontot lehet még megszerezni, és jelenleg csak erre koncentrálok" – tette hozzá a Red Bull ausztrál pilótája, aki megnyerte a legutóbbi két versenyt, és így az élen áll a pilóták világbajnoki pontversenyében.

„Úgy gondolom, körülbelül hat héten belül tisztábban látok majd a jövőmmel kapcsolatban. De az számít, hogy nagyon motivált vagyok, szeretném elérni céljaimat" – tette hozzá Webber, aki elismerte, hatalmas fejfájással ébredt a Monacói Nagydíj követő hétfő reggel.

Ez ugyanakkor nem tartotta vissza attól, hogy hétfőn még egyszer körbeautózza a pályát, igaz, ezúttal már nem száguldozott olyan gyorsan, mint tette azt a futamon. „Végigmentem a pályán a saját autómmal, még egyszer körbe akartam itt nézni. Nem hoz lázba a csillogás, de tudom, milyen nehéz győzni ezen a pályán. Egyetlen pici hiba elég, és máris véget ért a versenyed."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik