Nagymenők - megjelent a Nemzeti Sport új Formula-1-es magazinja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.01. 16:16
A Formula–1 rajongói nem unatkoznak, hiszen már eddig is remek futamok vannak mögöttünk. A 2014-es szezonban volt már dráma, feszültség, izgalom – és a java még csak ezután következik. Július végén a számunkra mindig kedves futamot rendezik meg a Hungaroringen, de nem csak ezért érdemes lapozgatni a Nemzeti Sport Magazin kiadványát, amely a száguldó cirkusz világát hozza közelebb.


Sok szabályváltozással rajtolt az idény, nem túlzás a Formula–1 forradalmáról beszélni 2014-ben. A Nemzeti Sport Magazin szakírói mindent alaposan körüljárva, közérthető módon magyarázzák el a változásokat, a magazint olvasók megtudhatják, mire kell figyelni, s bemutatjuk, milyen az új hajtómű.

 

Bizonyára minden rajongónak megvan a kedvenc csapata, de talán még a legnagyobb F1-hívőnek is tudunk újat mondani. A Nemzeti Sport Magazinból minden fontosat megtudhatnak a 11 csapat 22 pilótájáról. Bemutatjuk az autókat, összefoglaljuk az elmúlt idényben történteket és természetesen esélyt is latolgatunk.


Ebben az esztendőben 19 helyszínen szurkolhatunk a Formula–1 mezőnyének. A Nemzeti Sport Magazin végigveszi a helyszíneket, eláruljuk, mire érdemes figyelni a magyar, a japán, az amerikai, vagy éppen a brazil pályán, s felidézzük, mi történt tavaly az egyes helyszíneken.


Természetesen nem feledkezünk meg a múlt nagyjairól sem, a Hat évtized legendái rovatunkban számba vesszük, mi történt a Formula–1 világában hatvan, ötven, negyven, harminc, húsz és tíz évvel ezelőtt. Számtalan érdekesség, meglepő tények, felejthetetlen pilóták – tanulságos múltidéző. A közelgő Magyar Nagydíj előtt (is) érdemes kézbe venni a Nemzeti Sport Magazin Formula–1-gyel foglalkozó számát, mert ez a kiadvány tele van Nagymenővel!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik