Massa: Vigyáztam, hogy ne kövessek el buta hibát

Vágólapra másolva!
2010.03.22. 15:49
null
Massa bízott benne, hogy jól kezdi az idényt (Fotó: Action Images - archív)
Felipe Massa, a Formula–1-es Ferrari brazil pilótája nagyon várta az idénykezdetet. Massa figyelt arra, hogy ne kövessen el buta hibákat, mivel félt, hogy esetleg azt mondanák róla, már nem a régi a tavalyi balesete miatt.

Felipe Massa a Guardiannek adott nyilatkozatában elmondta, izgatott volt a Bahreini Nagydíj előtt, és tartott attól, hogy egy buta hiba miatt esetleg nem hiszi el a publikum, hogy tökéletes mentális és fizikai állapotban van.

KATTINTSON A 2010-ES
ADATBANK MEGTEKINTÉSÉHEZ!

„Több hónapot kellett várnom arra, hogy újra versenyezhessek, de inkább izgatott voltam, mint ideges. Tavalyi magyarországi balesetem óta most álltam először rajthoz a Formula–1-ben. Egyfolytában csak az járt a fejemben, hogy jól kezdjem a szezont, s ne tegyek semmilyen butaságot. Mindig fontos a jó évkezdet, de az én esetemben most különleges jelentősége volt ennek. Ha hibázom, lehet, hogy azt mondják, már nem vagyok a régi" – mondta el a visszatéréssel kapcsolatos érzéseit a brazil pilóta.

„Jól sikerült a hétvége a csapat és saját magam szempontjából is. Jó az autónk, az egész istálló remekül dolgozott Bahreinben. Hallottam azokat a kritikákat, hogy a szabálymódosítások nem tették elég izgalmassá a versenyt, de ezzel kapcsolatban úgy gondolom, még időre van szükségünk, hogy eldönthessük, ez valóban így van-e” – nyilatkozta a Ferrari pilótája.

Massa a második helyen végzett a Bahreinben rendezett idénynyitó versenyen, melyet csapattársa, a spanyol Fernando Alonso nyert meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik