Formula-1: Rosszabbra számítottam a harmadik helynél - Hamilton

Vágólapra másolva!
2010.06.26. 16:48
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes pilótája elégedetten konstatálta, hogy a harmadik helyről indulhat a holnapi futamon. A brit versenyző teljesítménye azért is figyelemre méltó, mert a McLaren fő riválisai közül a Ferrari, a Mercedes és a Renault is jelentős fejlesztésekkel érkezett Spanyolországba, míg a wokingiak csak a Brit Nagydíjon rukkolnak ki újításaikkal.

„Nagyon boldog vagyok a harmadik hellyel, nagyon szerencsésnek érzem magam az egész hétvégén. Tudtuk, hogy mindenki más fejlesztéssekkel érkezik, és a szabadedzéseken úgy tűnt, kicsit le vagyunk maradva. Így nagyon óvatos voltam az elvárásokat illetően" – nyilatkozta a valenciai időmérő edzést követően Lewis Hamilton.

„Úgy vélem, érdekes futamra van kilátás holnap. A gumik nagyon fontosak lesznek, remélhetőleg jobban bírják majd a terhelést, mint Kanadában. Nem panaszkodhatok a harmadik hely miatt. A boxkiállások döntőek lesznek, illetve az első kanyar és az első néhány kör is nagyban befolyásolhatja a helyezéseket. Olyan keményen versenyzünk majd, ahogy csak tudunk, hogy megnyerjük a futamot" – jelentette ki Hamilton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik