F1: Vettelnek fogalma sincs róla, milyen erős a Red Bull

Vágólapra másolva!
2013.03.14. 15:33
Sebastian Vettel, a Red Bull-istálló pilótája már alig várja, hogy elkezdődjön a 2013-as F1-es idény, mivel így megtudhatja, csapata hol foglal helyet az erősorrendben. A címvédő német versenyző szerint lehetetlen megjósolni azt, hogy ki lesz a leggyorsabb és legjobb.

„Nagyon örülök, hogy végre elkezdődik a szezon, mert így megtudhatjuk, hol tartunk. Szerintem még senki sem tudja ezt, így izgalmas lesz az idénynyitó –nyilatkozta csütörtöki sajtótájékoztatóján Sebastian Vettel. –Sokat dolgoztunk a gyárban, az általunk legjobbnak vélt autóval érkeztünk Ausztráliába. Holnap kiderül, hogy jó utat jártunk-e be. A célunk egyértelmű, és tudjuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz.”Sebastian Vettel. –Sokat dolgoztunk a gyárban, az általunk legjobbnak vélt autóval érkeztünk Ausztráliába. Holnap kiderül, hogy jó utat jártunk-e be. A célunk egyértelmű, és tudjuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz.”

A háromszoros világbajnok Vettelnek nem ad plusz önbizalmat az, hogy a legutóbbi három idényben egyaránt nem talált legyőzőre.

„Az első vb-címem nagyon különleges volt számomra, bebizonyítottam, hogy képes vagyok győzni. Ezután volt két fantasztikus, ám teljesen különböző évünk, de mindig előretekintünk, nem gondolunk az elmúlt esztendőkre. Jelenleg nulla pontunk van ebben az idényben. Mindenkinek ugyanolyan lehetőségei vannak”– tette hozzá a Red Bull pilótája.

 

A 29. AUSZTRÁL NAGYDÍJ PROGRAMJA

PÉNTEK
2.30–4.00: 1. szabadedzés
6.30–8.00: 2. szabadedzés

SZOMBAT
4.00–5.00: 3. szabadedzés
7.00–8.00: időmérő edzés

VASÁRNAP
7.00: a verseny rajtja

Az NSO az összes edzésről, valamint a versenyről is élő tudósításával számol be.

MEGJELENT AZ NSO F1-ES SZURKOLÓI SZOFTVERE – VEZESSE A VB-EREDMÉNYEKET ÖN IS! RÉSZLETEK ÉS LETÖLTÉS ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik