F1: Verstappen futószalagon rontja el a rajtokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.18. 19:24
Max Verstappen a Belga és az Olasz Nagydíj után Szingapúrban is elrontotta a rajtját, így vasárnap is esélytelen volt a dobogóra. csapattársa, Daniel Ricciardo a legutóbbi öt versenyből négyszer dobogóra állt, ez a hollandnak csak egyszer sikerült.

„Nem volt olyan rémes a rajtom, mint Monzában, de ez is rossz volt. Zsinórban háromszor rajtoltam így, ami nagyon elkeserítő – mondta a holland. –Jobban kell csinálnunk, uralnom kell az autót a rajtnál. A start hatással volt a versenyre, beragadtam a forgalomban. Most volt annyi szerencsém, hogy nem mentem neki Hülkenbergnek. Nem tudom, hogy kerültük el az ütközést.”

Verstappen Danyiil Kvjat mögé ragadt be, és bár panaszkodott az orosz védekezésére, az nem jutott az eszébe, hogy a Toro Rosso pilótájának el kellene engednie.

„Nem, nem, ez nem így megy, nekem kell megelőznöm. Egy ponton nagyon keménnyé vált a csata, le is futottam az útról. A legnagyobb baj az volt, hogy sok időt vesztettünk, és a rossz rajt után nagyon csalódott voltam. Ha három van négy körön belül nem sikerül megelőznöm az előttem haladót, nincs több esélyem, meggyilkolom a gumikat” – mondta Verstappen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik