F1: sorban állnak a középcsapatok Magnussenért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.30. 16:44
Egyre valószínűbb, hogy Kevin Magnussen jövőre is a Formula–1-ben marad, írja a motorsport.com, amely úgy tudja, hogy a Renault és a Haas is kész szerződést ajánlani a dán pilótának.

Magnussen szerződésének meghosszabbítására opciója volt a Renault-nak, amely előbb időt kért, majd akkor sem lépett, amikor a kitolt határidő lejárt. A Nico Hülkenberget már szerződtető istállónál tovább tart a huzavona arról, hogy kell-e francia pilóta az istállóba vagy sem.

Esteban Ocon érkezhet, de ő kölcsönbe jönne a Mercedestől, ami a francia gyártó számára nem ideális, mert ha túl jó lesz Ocon, a Mercedes bármikor elhappolhatja. Magnussen hamarosan megkaphatja az új ajánlatot, főleg azt követően, hogy kiderült, a Haas a dánt szemelte ki Esteban Gutiérrez helyére.

A mexikóit a Ferrari a Haasnál tartaná, de az amerikai istálló vezetői szerint vele nem lehet előre lépni, ezért elküldené.

Ocont sem kell félteni, rosszabb esetben marad a Manornál, de az is lehet, hogy a Force Indiához kerül – bár az indiaiakra hatalmas nyomás nehezedik Bernie Ecclestone és a brazil nagy vállalatok oldaláról, hogy Felipe Nasrt szerződtesse Sergio Pérez mellé, Hülkenberg helyére.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik