F1: „Remélem, változtat a viselkedésén a csapatunk érdekében”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.06. 16:53
Sergio Pérez, a Force India F1-es versenyzője szeretné, ha csapattársa elgondolkodna a Bakiban történt ütközésükön, és a jövőben nem kockáztatná a jó eredményeket.

Az elmúlt hetekben bőven okoztak fejfájást a Force India számára a pilótái, Esteban Ocon és Sergio Pérez. Az előző futamon, Azerbajdzsánban ütköztek is, így a csapat kénytelen volt leülni velük, hogy átbeszéljék, mit szabad és mit nem. Pérez emiatt reménykedik benne, hogy Ocon tanult az eddigi hibákból, és nem fosztják meg az istállót több értékes ponttól.a csapat kénytelen volt leülni velük, hogy átbeszéljék, mit szabad és mit nem. Pérez emiatt reménykedik benne, hogy Ocon tanult az eddigi hibákból, és nem fosztják meg az istállót több értékes ponttól.

„Ha azt mondod valakinek, hogy szabadon versenyezhet, de ő nekilöki a csapattársát a falnak, akkor valami nem stimmel – vélekedik a mexikói. – Azt feltételezem róla, hogy elég intelligens, és rájön, mit csinált rosszul, majd változtat a viselkedésén a csapatunk érdekében."

„Estebannak meg kell értenie, hogy mit is jelent valójában a versenyzés. Szerintem ugyanis azt, hogy egy másik autóval csatázol, és nem azt, hogy nekimész. Négy év alatt semmi ilyen nem történt köztünk Nico Hülkenberggel, ezért is versenyezhettünk szabadon."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik