F1: Nem fognak meglepődni azon, hova szerződöm - Alonso

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.21. 12:49
Fernando Alonso még mindig nem mondta ki, hogy a McLarennél folytatja pályafutását, de az amerikai NBC tévécsatornának sejtelmes nyilatkozatot adott.

Ahogy azt már csütörtökön bejelentette a Ferrari, Alonsót jövőre Sebastian Vettel váltja, de azt, hogy a spanyol ezek után hol folytatja, egyelőre hivatalosan nem tudni. A paddockban szinte már nyílt titok, hogy a spanyol versenyző jövőre a McLaren­-Hondánál folytatja, és ennek Alonso is egyre több jelét mutatja.

„Azt hiszem, hogy senki sem lepődött meg a Ferrari bejelentésén a távozásomról, ahogy azon sem fognak, hogy hova szerződöm a következő szezonra"­ – nyilatkozta a kétszeres világbajnok.

Vettel és a Ferrari bejelentésével újabb darabbal bővült a pilótapiac kirakósa, ezzel négyre csökkent a szabad helyek száma: 2 a McLarennél, 1 a Force Indiánál (bár Nico Hülkenberg mellett szóban már Sergio Pérez maradását is megerősítették) és 1 a Toro Rossónál. A McLaren decemberre ígérte a bejelentést.

Alonso 2007 után térhet vissza a McLarenhez, ahonnan akkor nem éppen a legkellemesebb körülmények között távozott. Ennek ellenére is a visszatérés lehet jelenleg a legjobb döntés a spanyol pilóta számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik