F1: Néhány pilóta a csapata erőtlen szóf.sója – Ecclestone

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.02. 13:29
Bernie Ecclestone markáns véleményt fogalmazott meg a Formula–1-ért való aggódásuknak egyre inkább hangot adó pilótákról Bahreinben. Az F1 gazdasági vezetője szerint egyes pilóták csak a csapatuk „erőtlen szóf.sói”.

„A pilóták bármit mondhatnak, de semmit sem tehetnek. Véleménye mindenkinek van. Inkább a csapataikkal kellene tárgyalniuk, a csapatoknak van hatalmuk. A pilóták azt mondják, amit a csapatuk diktál nekik – mondta Ecclestone. – A csapatok azt gondolják, a pilóták szava hangosabb a közvélemény előtt, a sajtó is inkább rájuk figyel. Néhányuk erőtlen szóf.só. Tudják, kikről beszélek.”Ecclestone. – A csapatok azt gondolják, a pilóták szava hangosabb a közvélemény előtt, a sajtó is inkább rájuk figyel. Néhányuk erőtlen szóf.só. Tudják, kikről beszélek.”

Niki Lauda, a Mercedes elöljárója kikérte magának, hogy Lewis Hamilton és Nico Rosberg a csapat utasítására nyilatkozna az F1 helyzetéről.

„Alex Wurz a pilóták szakszervezetének elnöke, egyedül ő beszél erről a pilótákkal. Lewis nem tudja elmondani a véleményét, ezért kell egy ilyen vezető. Engem is meglepett, hogy ugyanazt írták, amit mi gondolunk” – mondta Lauda.

Sebastian Vettel leszögezte, a pilóták is tudják, hogy nem lehet beleszólásuk a szabályalkotásba, és nem is ez a céljuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik