F1: megjelent a Nemzeti Sport Magazin, fókuszban a 2015-ös idény!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.06. 07:15
Formula–1 2015. Megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma, amely nélkülözhetetlen azoknak, akik futamról futamra figyelemmel kísérik a száguldó cirkusz eseményeit, de azoknak is hasznos olvasmány, akik éppen most ismerkednek a Formula–1 mezőnyével.

Ahhoz, hogy a 2015-ös szezonba beleássuk magunkat, elengedhetetlen, hogy visszatekintsünk az elmúlt esztendőre, illetve az új szezont megelőző szabályváltozásokra. Összeállításunkban foglalkozunk a motorok körül kialakult vitákkal éppúgy, mint azzal, hogy várhatóan tovább nő a szakadék a nagyok és a kicsit között. Megállítható ez a folyamat? Megmenthet-e három csapatot a Marussia elutasítása? Háttéranyagok, elemzések és persze a téli teszteredmények.

Hagyományainkhoz híven ezúttal is bemutatjuk a teljes mezőnyt, mind a kilenc csapatot és természetesen a tizennyolc pilótát. Kinek mi az erőssége, mennyi pénzből gazdálkodnak az istállók, ki volt a csapat első pontszerzője, és mire számíthatunk tőlük 2015-ben. Szakértői elemzések, érdekességek, adatok a Mercedestől a Sauberig, Hamiltontól Nasrig.

Mindig érdekes, ami a Ferrarinál történik, hiszen a Formula–1 talán legnépszerűbb, de mindenképpen nagy érdeklődéssel kísért csapatáról van szó. A Nemzeti Sport Magazin történeti áttekintésében számba vesszük a Ferrari csapatfőnökeit. Kik voltak igazán sikeresek? Volt-e kedvence Enzo Ferrarinak? Melyik főnök mit tett hozzá a csapat eredményességéhez? Ferrari-rajongóknak kihagyhatatlan olvasmány, de minden F1-es szurkoló teljes képet kaphat a sorozat egyik meghatározó istállójáról.

Nem esett messze az alma a fájától, avagy apák és fiaik a rajtrácson. Mindig érdekes látni, hogy egy sikeres szülő után ugyanabban a sportágban mire viszi a fia. Érdekes összeállítás sikerekről, kudarcokról, meglepő és talán már tudott családi „vállalkozásokról”.

Miként azt a Formula–1-es Nemzeti Sport Magazin olvasói megszokhatták, ezúttal is számba vesszük az idény összes futamhelyszínét: miért szeretjük, miért nem szeretjük, ki volt ott az első futamgyőztes, ki az adott pálya legendája? Minden, amit Melbourne-től Abu-Dzabiig tudni érdemes.

Hagyományos történeti visszatekintésünkben ezúttal az 1955-ös, 1965-ös, 1975-ös, 1985-ös, 1995-ös és a 2005-ös esztendőt idézzük fel. Milyen volt a szezon? Ki lett a világbajnok és hogyan alakult a vb élcsoportja? Hat évtized emlékezetes esetei, felejthetetlen sztorijai a Nemzeti Sport Magazin Formula–1-es számában!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik