F1: Massa elhagyhatja a Williamset a szezon végén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.31. 18:30
Felipe Massa jövője közel sem biztos a Formula–1-ben szereplő Williamsnél, amit ő maga is megerősített. A brazil versenyző elmondása szerint ideje elgondolkodnia azon, hogy maradjon-e jelenlegi csapatánál vagy esetleg új kihívás után nézve máshova igazoljon.

Több pletyka is napvilágot látott a napokban a Williams jövő évi pilótapárosát illetően. Felvetődött a Red Bulltól a Toro Rossóhoz visszakerülő Danyiil Kvjat neve, de akár Jenson Button is érkezhet a McLaren-Hondától. Massa maga is elismerte, hogy könnyen előfordulhat, hogy jövőre már nem a Williams versenyzője lesz.

„A Monacói Nagydíj után a versenyzők és a csapatok elkezdenek a jövőn gondolkodni – nyilatkozta a brazil pilóta. – Már én is hozzáláttam ehhez, de egyelőre még nem sokat tudok. A célom az, hogy jó helyen versenyezhessek még néhány évig. Semmi sem lehetetlen!”

Felipe Massát az idei szezon végéig köti szerződés a brit istállóhoz, de elmondása szerint sok lehetősége van a folytatást illetően.

„Amikor lejár a szerződésed, meg kell nézned, hogy mi lenne a helyes döntés. Megvan a lehetőségem arra, hogy a Williamsnél maradjak, de tárgyalhatok más csapatokkal is. Meg kell értenünk, mi zajlik jelenleg a versenyzői piacon.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik