F1: Magnussennek jobb, ha nincs a versenyén az apja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.21. 14:02
Kevin Magnussen, a McLaren-istálló dán újonca a Kínai Nagydíj után elismerte, az eddigi tapasztalatai alapján jobbat tesz neki, ha szintén korábbi F1-es pilóta édesapja, Jan Magnussen nem utazik el a versenyeire.

Az újonc első „éles" szereplését saját versenyprogramja miatt Floridából nézte Jan Magnussen, és a tévé előtt ülve elérzékenyült Kevin melbourne-i dobogós helyezése láttán. Azóta viszont két futamon csak két pontot szerzett a fiatal dán úgy, hogy az apja is ott volt vele. Kínában megint nem volt ott Jan Magnussen, mert Silverstone-ban indult sportautó-viadalon – igaz, ettől még most sem jutott pont Kevinnek.

Felvetődött, hogy az apa feladja a saját versenyzői karrierjét, hogy a fia mellett legyen, de Kevin erről hallani sem akar.

„Jobban örülök, ha egyedül vagyok a versenyhétvégéken. Ha itt a családom, csak úgy érzem, hogy nincs lehetőségem pihenni, mert nem akarom, hogy rosszul érezzék magukat, velük akarok lenni, ami elvonja az energiámat – mondta Magnussen. – Szívesen beszélek apámmal a versenyzésről, de a nagydíjhétvége más, ott nemigen tud segíteni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik