F1: Lewis Hamilton is beszállt Brad Pitt F1-es filmjébe

Vágólapra másolva!
2022.06.08. 19:57
null
Hamilton a filmvilággal kacérkodik (Fotó: AFP)
Még az év első hónapjaiban kezdett el terjedni az iparági pletyka, hogy az Apple Studios egy Formula–1-es film forgatását tervezi, és Brad Pitt lesz a főszereplője, ám eddig nem erősítette meg hivatalosan egyik fél sem ezt. Szerdán aztán az almás cég elismerte, valóban egy F1-es alkotás készítésén dolgoznak, s az 58 éves Pitt lesz a főszereplő. Ráadásul az is kiderült, hogy a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton a film egyik producere lesz.

 

A filmet az Apple hivatalos közleménye szerint a mozikban jelenleg nagy sikerrel futó Top Gun: Maverick rendezője, Joseph Kosinski rendezi majd, s Hamilton mellett többek között Jerry Bruckheimer is dolgozik majd producerként.

Ami az Oscar-díjas Brad Pittet illeti: a főszerep mellett az ő produceri cége is közreműködik majd a film elkészítésében. Az egyelőre még cím nélküli alkotás egyébként egy veterán autóversenyzőről szól, aki visszavonulása után visszatér, hogy újonc csapattársát segítse.

A film nagyjából 140 millió dolláros költségvetéssel készül, hogy mikorra készülhet el, azt nem tudni, ám az biztosra vehető, hogy az Apple TV mutatja majd be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik