F1: Lauda bocsánatot kért a Ferraritól a trágárságért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.23. 10:12
Niki Lauda bocsánatot kért a Ferraritól azért, mert a spanyol El Paísnak adott interjújában azt mondta az olasz csapat idei autójára, hogy sz.r.

„Bocsánatot kérek a Ferraritól és Luca di Montezemolo elnöktől,illetve az olaszok szurkolóitól. Nem lett volna szabad ezt a szót használnom – mondta Lauda az olasz La Gazzetta dello Sportnak. – Hibáztam, és nem is keresek kifogásokat. Már beszéltem az elnökkel, és elmondtam neki, mi történt. Nem láttam a spanyol lapban megjelent interjút, de tény, hogy használtam ezt a kifejezést, bocsássanak meg!”Lauda az olasz La Gazzetta dello Sportnak. – Hibáztam, és nem is keresek kifogásokat. Már beszéltem az elnökkel, és elmondtam neki, mi történt. Nem láttam a spanyol lapban megjelent interjút, de tény, hogy használtam ezt a kifejezést, bocsássanak meg!”

A német Bildnek elmondta Lauda, hogyan került szóba a Ferrari az interjúban.

„Az volt a kérdés, mitől jobb a Mercedes a McLarennél és a Ferrarinál. Elmondtam, a Mercedes a legjobb kombináció, a McLaren motorja jó, de az autója nem annyira, míg a Ferrari mindkét területen gyengélkedik – mondta Lauda. – Ám Németországban mindkét csapat előrelépett, és ha nem vigyázunk, a Magyar Nagydíjon meglephetnek minket.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik