F1: „Kovalainennek több tiszteletet kellene mutatnia”

Vágólapra másolva!
2013.01.13. 11:59
Mike Gascoyne, a Caterham Formula–1-es istállójának csapatvezetője szerint Heikki Kovalainennek sokkal több tiszteletet kellene mutatnia, ha jövőre is náluk szeretne versenyezni. Egyre valószínűtlenebbnek tűnik, hogy a finn versenyző a Caterhamnél folytathatja pályafutását.
Mike Gascoyne különösen rossz néven vette Kovalainen nyilatkozatát, miszerint már rég meg kellett volna kapnia a Caterhham egyik ülését 2013-ra, az elmúlt években mutatott kitűnő formája alapján. Az angol csapatvezető ezzel szemben csalódott, és úgy véli, Kovalainen nem érdemelte ki az újabb lehetőséget.

„Ez egy nagyon sajnálatos dolog. Heikki nagyon tehetséges versenyző, de a menedzsmentje tavaly nem kezelte túl jól, és ő maga sem tett meg mindent. Három éve velünk van, megfelelően megfizettük ez idő alatt, így kicsit több tiszteletet vártam volna tőle” – mondta a Caterham csapatvezetője.

A 2012-ben a konstruktőri pontversenyben a tizedik helyen végző csapat tehát a jelek szerint teljesen új versenyzőpárossal vághat neki a következő szezonnak, miután az istálló már elköszönt Vitalij Petrovtól, és szerződtette a mindössze 22 éves Charles Picet, így már csak egy ülés kiadó a malajziai tulajdonú csapatnál.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik