F1: ízlett a magyar sör a pilótáknak, vittek is haza – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.25. 15:51
A 31. Magyar Nagydíjon Daniel Ricciardo felállhatott a dobogóra, aminek láthatóan ő is nagyon örült. Az ausztrál pilóta hétfőn hagyta el Magyarországot, hogy visszatérjen monacói otthonába.

Hétfő délután tette közzé az alább látható videót hivatalos Twitter-oldalán Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője. Láthatóan jó a hangulat a magángépen, amelyen kiváló csapat gyűlt össze. A mai aktív versenyzők közül Felipe Massa és Jenson Button is ott volt a fedélzeten, a korábbi versenyzők táborát Jean Alesi és David Coulthard erősítette, ráadásul Massa fivére is a gépen volt.Felipe Massa és Jenson Button is ott volt a fedélzeten, a korábbi versenyzők táborát Jean Alesi és David Coulthard erősítette, ráadásul Massa fivére is a gépen volt.

Ricciardóék Nizzába repültek, majd onnan mentek tovább Monacóba. Az ausztrál pilóta elmondja a videóban, hogy boldog és elégedett, hogy dobogós helyezést ért el a Hungaroringen, majd az eddig nem sokat látott tetoválása is feltűnik a jobb combján.

A jó hangulatról pedig nem más, mint a videóban is jól kivehető magyar sör gondoskodik. Ezek szerint ízlett a hazai folyékony kenyér a srácoknak, amelyből jó pár dobozzal vittek magukkal.

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik