F1: így „vezetett le” Verstappen és Norris a Magyar GP után

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2019.08.26. 11:51
null
Max Verstappen verseny után is szívesen játszik (Fotó: AFP)
Max Verstappen egy holland lapnak adott interjúban elárulta, kicsit nehezen emésztette meg, hogy kikapott Lewis Hamiltontól az augusztus 4-i Magyar Nagydíj hajrájában, ezért még aznap éjjel kihívta Lando Norrist egy online F1-es futamra.

Verstappen és Norris is még vasárnap hazautazott Monte-Carlóba, és a holland szólt az angolnak, hogy játsszanak egyet az F1 hivatalos játékával.

„A verseny után egyből hazarepültem, és miután éjjel Lando is hazaért, megkerestem, játsszunk egyet online. Végül hajnali négykor kerültem ágyba – mondta Verstappen a De Telegraafnak. – Nem azért játszottunk, mert még tombolt bennünk az adrenalin. Az csak közvetlenül a verseny előtt emelkedik, és hamar el is száll. Ez csak kikapcsolódás. És különben is, kaptam még egy esélyt, hogy aznap nyerjek valamit.”

Verstappen és Norris máig aktív online versenyző, többször is részt vettek szimulátoros közönségtalálkozókon.

A holland már kiskorában megszokta, hogy miután kiszállt a gokartból vagy az autóból, újabb kihívás várta.

„Emlékszem, már a gokaros időkben is ez volt. Akármilyen fárasztó volt a hétvége, levezetésképpen teremben gokartoztunk. Most ugyanez van, csak számítógépen. Játszunk, gyakorlunk, ráadásul a játékban nincsenek akkora különbségek az autók között, mint igazából” – mondta Verstappen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik