F1: hónapokkal tüdőátültetése után üzent Lauda – videó

Vágólapra másolva!
2018.11.24. 10:12
A Mercedes Twitter-oldalára feltöltött videoüzenetben látható először a nyári tüdőátültetése óta Niki Lauda, aki intézett néhány kedves szót az érte aggódókhoz.

Niki Lauda augusztusban esett át tüdőtranszplantáción, így a nyári szünetet követően egy versenyre sem tudott elutazni a Mercedesszel. Bár állítólag a szezonzáró Abu-dzabi GP-n mindenképp szeretett volna ott lenni, végül erről is le kellett mondania, ám videoüzenetben szólt csapatához, valamint mindenki máshoz.Niki Lauda augusztusban esett át tüdőtranszplantáción, így a nyári szünetet követően egy versenyre sem tudott elutazni a Mercedesszel. Bár állítólag a szezonzáró Abu-dzabi GP-n mindenképp szeretett volna ott lenni, végül erről is le kellett mondania, ám videoüzenetben szólt csapatához, valamint mindenki máshoz.

„Üzenet a csapatomnak és a barátaimnak! Ahogy mindannyian tudjátok, nehéz időszakon mentem át az egészségemet tekintve, de a támogatás, amit tőletek kaptam, hihetetlen volt – hallható a Mercedes által feltöltött Twitter-videóban. – Hamarabb felkelhettem az ágyból, mert otthon éreztem magam a nagy családom és a barátaim miatt. Továbbá az, amit idén elértünk, kiemelkedő: öt világbajnoki cím zsinórban. Lewis ismét nyert, Bottas közel volt, így nem is végezhettünk volna jobb munkát. Most pedig a fontos üzenet az, hogy hamarosan én is ott leszek. Gyerünk, gyerünk! Hatodik alkalommal is jön a nyomás. Nagyon köszönöm!”

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik