F1: Hamilton kozmikus pályára állt - sajtóvisszhang

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2015.04.20. 16:23
null
„Hamilton hibátlan, csak egy valami állíthatja meg: az unalom. Ha tovább összpontosít, nincs ellenfele” (Fotó: Action Images)
Lewis Hamilton boldog volt, Kimi Räikkönen nagyot küzdött, Nico Rosberg remek előzései ellenére csalódottan zárta a Bahreini Nagydíjat, akárcsak Sebastian Vettel, aki meg is kapta a magáét egy-két olasz laptól. A Bahreini Nagydíj sajtóvisszhangja.

 

NAGY-BRITANNIA
The Sun:
Nico Rosberg a fékek hibája miatt elveszítette a második helyét a ferraris Kimi Räikkönennel szemben, Lewis Hamilton azonban pályafutása során 36. alkalommal elsőként haladt át a célvonalon. A brit sikere összességében nagyon magabiztos volt.
Daily Mail: Tűzijáték világította meg a sivatagi éjszakát, miközben az autók alváza is szikrázott a bahreini pályán, de semmi sem csillogott fényesebben, mint Hamilton ragyogó tehetsége. A brit címvédő a szezon rajtja óta kiváló formában van, s rendkívül könnyedén, rutinból vezet.
Independent: „Ez jó mulatság volt" – mondta Hamilton egy feszültségmentes nap után.

OLASZORSZÁG
La Gazzetta dello Sport:
Hamilton szuper, Räikkönen kivirult, Vettel hibázott. Hamilton a sivatag királya. Räikkönen a remek stratégiának és Rosberg hibájának köszönhetően második lett, s úgy tűnik, nyomás alatt újjászületett. Vettel nagy árat fizetett apró hibáiért.
Corriere dello Sport: Újra Hamilton győzött, de a Ferrari is ott van. Räikkönen megelőzte Rosberget, és második lett. Vettel fekete napja: hibázott, ami a dobogós helyezésébe került.
Tuttosport: Hamilton-show, de Räikkönen visszatért. Ez az igazi Räikkönen! A finn a Ferrarinál újra a legjobbak közé emelkedett. Hamilton egy másik ligában versenyez, de a Ferrari ott van a nyomában.
La Stampa: Hamilton hibátlan, csak egy valami állíthatja meg: az unalom. Ha tovább összpontosít, nincs ellenfele. A pontatlan, ideges, meggondolatlan Vettel Bahreinben csak második számú pilóta volt a Ferrarinál.

NÉMETORSZÁG
Die Welt:
Räikkönen újra csúcsformában, ő és Vettel legalább időnként meg tudják törni a Mercedes uralmát.
Frankfurter Allgemeine Zeitung: Hamilton kozmikus pályára állt. Rosberg csak harmadik lett a nagyot küzdő Räikkönen mögött.

SPANYOLORSZÁG
El País:
Hamilton úgy vezetett, ahogy mindig, Räikkönen pedig úgy, ahogyan korábban.
El Periódico: Hamilton az első helyezett magányát élvezte az egész futamon. Magabiztos sikert aratott, miközben csapattársának, Rosbergnek mindkét Ferrari-pilótával meg kellett küzdenie.
Marca: Rosberg a leglátványosabb és legjobb versenyét futotta, de nem volt szerencséje. Vettelt háromszor előzte meg, mégis csak harmadik lett, s hátránya az összetettben tovább nőtt Hamiltonnal szemben.

FRANCIAORSZÁG
Ouest France:
Hamilton volt a magányos utazó a sivatagban. A verseny hőse Räikkönen, aki merész stratégiával esélyt teremtett magának a sikerre.
Le Figaro: Hamilton úgy viselkedett a sivatagban, mint egy uraság, és uralta is a versenyt.

AUSZTRIA
Kurier:
A csendes győztes. Hamilton Bahreinben is fölényben volt – az események a Mercedes brit pilótája mögött zajlottak.
Kronen Zeitung: A világbajnok jobb, mint valaha. Hamilton Bahreinben 36. győzelmét ünnepelte, Räikkönent és Rosberget megelőzve.

SVÁJC
Basler Zeitung:
Ki állítja meg őt? Hamilton Bahreinben megmutatta, mekkora a fölénye.
Blick: Kimi idegesítette a Mercedest. Räikkönennek csak 3.3 másodperc hiányzott a győzelemhez!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik