F1: Hamilton abban bízik, hogy Button támogatni fogja

Vágólapra másolva!
2012.11.24. 19:08
Lewis Hamilton segítséget vár Jenson Buttontól ahhoz, hogy vasárnap megnyerje a búcsúversenyét a McLarennel, míg a második rajtkockából induló csapattárs arról beszélt, hogy nagyon sajnálja Hamilton év végi távozását.

„Eddig nagyon jól állunk, örülök, hogy az utolsó mclarenes nagydíjamon az első sor a mienk, már csak jó eredményre kell váltani a versenyen – mondta az idei 7., karrierje 26. rajtelsőségét megszerző Hamilton. – Nehéz időjárási körülményekre számítok, ami miatt a verseny lottóhúzássá változhat. Jó pozícióból indulunk, együtt kell dolgoznunk, mindent meg kell tennünk azért, hogy győzelem szülessen ebből a helyzetből."

Jenson Button elmondta, nagyon sajnálja, hogy az utolsó futamát teljesítheti a Mercedeshez szerződő Hamilton csapattársként.

„Jó köröm volt, az elmúlt hetek időmérői után nagy szükségem volt egy ilyen jó eredményre szombaton. Lewis jól mondja, nagyszerű, hogy együtt leszünk az első sorban, az idény végére ismét pazar formába lendültünk. Nagyon sajnálom, hogy a szezont követően meg kell változniuk a dolgoknak – mondta Button. – Viszont van itt két pilóta, akin nagyobb a nyomás, mint rajtunk, számunkra csupán a győzelem a tét, de azt mindketten akarjuk, és biztosan nagy csatát fogunk vívni érte. Az esőben nehéz lesz vezetni, itt gyakran előfordulnak vízátfolyások, amelyeken könnyű megcsúszni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik