F1: Alonso elégedettebb idei teljesítményével, mint mikor bajnok lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.25. 12:29
Hiába mondhatja kétszeres világbajnoknak magát Fernando Alonso, a spanyol versenyző szerint 2016-ban jobb teljesítményt nyújtott, mint 2005-ben vagy 2006-ban, amikor bajnok lett.

Láthatóan sikerült előre lépnie a McLaren-Hondának az idei szezonban, amivel Fernando Alonso is nagyon elégedett. Mikor a spanyolt arról kérdezték, szerinte melyik évben volt képes a legjobb teljesítményre F1-es karrierje során, meglepő választ adott.Fernando Alonso is nagyon elégedett. Mikor a spanyolt arról kérdezték, szerinte melyik évben volt képes a legjobb teljesítményre F1-es karrierje során, meglepő választ adott.

„Valószínűleg a 2012-es volt a legjobb esztendő – vélekedett. – Utána jönne a 2014-es szezon, a harmadik helyen pedig a mostani állna. Magabiztosnak érzem magam a kocsiban, bármilyen körülményről legyen is szó, ez pedig lehetőséget ad arra, hogy a határon autózzak.”

Alonso az idény végén visszavonuló csapattársáról, Jenson Buttonról is beszélt.

„Jenson nagyszerű versenyző, de idén sokszor előtte tudtam végezni, ebből kiindulva versenyzői szempontból nagyon magas színvonalúnak értékelem az idei szezonunkat” – összegezte a 2016-os évet a kétszeres világbajnok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik