F1: a Williams szerint Kubica alkalmas a versenyzésre

Vágólapra másolva!
2017.11.29. 14:14
A szezonzárót követő abu-dzabi teszt mindkét napján autóba ülhet Robert Kubica a Williamsnél. Az első megpróbáltatáson már túl is van, az istálló technikai igazgatója, Paddy Lowe pedig igencsak elismerően nyilatkozott a lengyel teljesítményéről.  

Kedden Kubica nem kevesebb, mint 100 kört teljesített a Williams volánja mögött, ezzel pedig a negyedik legszorgalmasabb versenyző volt. Ma újra autóba ül, viszont úgy tűnik, már a tegnapi teljesítménye is elég volt ahhoz, hogy javítsa a visszatérési esélyeit.Kedden Kubica nem kevesebb, mint 100 kört teljesített a Williams volánja mögött, ezzel pedig a negyedik legszorgalmasabb versenyző volt. Ma újra autóba ül, viszont úgy tűnik, már a tegnapi teljesítménye is elég volt ahhoz, hogy javítsa a visszatérési esélyeit.

„Semmilyen probléma nem volt ebben a tekintetben – nyilatkozta Paddy Lowe Kubica fizikai állapotáról. – Robert nagyszerű munkát végzett. Nagyon elégedettek voltunk a futott körei számával és összességében a teljesítményével is. A visszajelzései is nagyon jók. Jelentős tapasztalattal és hatalmas tudással rendelkezik.”

Arra a kérdésre viszont, hogy ez elég-e a csapat számára, és így megvalósítja-e Kubica álmát a visszatérésről, egyelőre nem szeretett volna válaszolni Lowe.

„Továbbra is keményen dolgozunk. Most a tesztre koncentrálunk, utána viszont összeülünk, hogy meghozzuk a döntést a 2018-as szezonról” – mondta a szakember.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik