F1: A McLaren hibája a szakítás – Ecclestone

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.15. 15:12
Bernie Ecclestone, a Formula–1 korábbi első embere a McLaren és a Honda szerződésbontása kapcsán sem tartotta magában véleményét, és keményen odaszólt a nagy múltú brit istállónak.

Nemrégiben megtörtént a hivatalos bejelentés, mely szerint a McLaren véget vet motorszállítói együttműködésének a Hondával, és a jövő szezontól Renault-erőforrás hajtja autóit. A szakításról már jó ideje pletykáltak, így senkit nem lepett meg a döntés, azonban mégsem ért egyet vele mindenki.szerint a McLaren véget vet motorszállítói együttműködésének a Hondával, és a jövő szezontól Renault-erőforrás hajtja autóit. A szakításról már jó ideje pletykáltak, így senkit nem lepett meg a döntés, azonban mégsem ért egyet vele mindenki.

Bernie Ecclestone ugyanis nem sok értelmét látja a cserének, és sokakkal ellentétben nem a japán motorgyártót tartja hibásnak, amiért az együttműködés mindössze néhány év után meghiúsult.

„Nem értem, a McLaren miért lesz boldogabb a Renault-val, mint a Hondával. Nem a Honda, hanem a McLaren hibája, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt eltervezték. Minden nap, minden apró dologról vitáztak, miközben dolgozniuk kellett volna. Ez elég nagy ostobaság volt” – fejtette ki véleményét a tőle megszokott módon Ecclestone.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik