Videoton: Lórúgással ért fel a kiesés - Garancsi

Vágólapra másolva!
2013.07.12. 15:52
null
A Videoton számára óriási bukással ért fel a podgoricai meccs (Fotó: Arena/Dobrilo Malidzan)
Nehezen emészti meg a Videoton csütörtöki, podgoricai kiesését Garancsi István, a fehérvári klub tulajdonosa. A Vidi mindkét mérkőzésen gyenge játékot nyújtva maradt alul a montenegrói Mladoszt Podgoricával szemben – összesítésben a 92. perben kapott tizenegyesgól döntött a visszavágón –, így az egy szezonnal korábbi, csoportkörös szerepléshez képest ezúttal már az első selejtezőkörben búcsúzott az Európa-ligától.

„Elmondani nehéz, mennyire rosszul érzem magam. Ez a gyors kiesés egy váratlan lórúgással ért fel számomra. Azóta sem tértem teljesen magamhoz. Az érzelmi állapotomat és a tennivalóimat tekintve ketté kell választanom magamban a szerepköreimet. A klubtulajdonoséra és a Vidi-szurkolóéra. Tulajdonosként, jelen pillanatban, azt tudom mondani, hogy a történtek semmilyen módon nem csökkentették az eltökéltségemet, és nem befolyásolják a hosszú távú céljaimat a Videoton FC-vel! Haladok tovább azon az úton, amelyet a szerepvállalásom kezdetén kijelöltem. Vidi-szurkolóként pedig azt mondhatom, végtelenül szomorú és elkeseredett vagyok" – idézi a vidi.hu, a Videoton hivatalos honlapja Garancsi Istvánt.

A klubtulajdonos nem akar indulatból reagálni, viszont „kellő lépések megtételét” ígéri – miután feldolgozta a történteket.

„Nincsenek töretlen fejlődési utak. Tesszük tovább a dolgunkat ugyanolyan elkötelezetten, mint eddig, és változtatunk azokon a dolgokon, amelyekről bebizonyosodik, hogy rossz irányba vittek. De ismétlem, ezeknek a tényezőknek a pontos felismeréséhez tiszta fejjel kell gondolkodni. Ebben a pillanatban pedig érzelmileg még túlságosan a történtek hatása alatt vagyok…” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik