Videoton: Agresszivitásból jelesre vizsgáztunk, de… – Bódi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.15. 12:43
A Videoton 2–0-s győzelmet aratott a Csukaricski felett a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörtének első meccsén. A találkozót követően Bódi Ádám és Asmir Suljic értékelt a vidi.hu-nak.

Bódi Ádám, a Videoton első góljának szerzője úgy véli, a gárda agresszivitásból jelesre vizsgázott, ám a visszavágón nem szabad hibáznia.Bódi Ádám, a Videoton első góljának szerzője úgy véli, a gárda agresszivitásból jelesre vizsgázott, ám a visszavágón nem szabad hibáznia.

„Az első félidőben elég óvatosan kezdtünk, az ellenfelünk pedig masszívan védekezett, mindenhova odaértek és a területeket is jól zárták. A második félidőben azonban érezhetően egyre jobban elfáradtak, a labdákról többször lemaradtak. Ami pedig különösen jó volt, hogy ezzel szemben én nem éreztem fáradtnak magam, és a csapattársakon is láttam, hogy bőven bírják még, olyan sprinteket is bevállaltunk, amiket korábban nem.”

„A gólnál Géresi agresszívan, olyan helyzetből hozta vissza a labdát, amire a védőm nem számított, én pedig üresen kaptam a labdát. Örülök, hogy gólt szereztem, és nem kell görcsölnöm azon, hogy nem találok a kapuba. Remélem, a bajnokságban is minél hamarabb eredményes leszek. Úgy érezem, a csapat agresszivitásból jelesre vizsgázott ma, a visszavágón azonban nem szabad elkövetnünk még egyszer ugyanazt a hibát, mint a Balti ellen. Bizakodó vagyok, hiszen ezért a két gólért maximálisan megdolgoztunk, megharcoltunk, erre a mentalitásra és maximális koncentrációra lesz szükségünk Szerbiában is.”

„Jól felkészültünk az ellenfelünkből, megnéztük az előző meccseiket. Tudtuk, mire képesek. Nem volt könnyű dolgunk, hiszen jó csapat a Csukaricski. Az előző, moldovai vereségünk után fel tudtunk állni, és megmutattuk, mi is jók vagyunk – értékelt Asmir Suljic. – Örülök a sikernek, ez a 2–0 jó eredmény a visszavágó előtt. A meccs végén betaláltam, ez fontos az együttes szempontjából, bár nekem nem számít, épp ki szerez gólt, a lényeg a csapat sikere. Nem lesz könnyű dolgunk a visszavágón, de bizakodóak vagyunk, mindent bele kell adnunk ott is. Ha ez sikerül, akkor biztos vagyok benne, hogy továbbjutunk.”

EURÓPA-LIGA
2. SELEJTEZŐKÖR, 1. MÉRKŐZÉS

VIDEOTON–Csukaricski (szerb) 2–0 (Bódi 58., Suljic 92.)
Kiállítva: Nego (81., Videoton)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik