Tujvelre lehet számítani; Lőw már alig várja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.17. 23:04
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Tomás Tujvel minden meccsre úgy készül, hogy védeni fog – csak általában a kispad jut neki. A Vidi FC csütörtöki, BATE elleni El-selejtezője előtt a sérült Kovácsik Ádámot helyettesítő kapus Pietsch Tibornak azt is elárulta, hogy mennyit tud profitálni a 2012-es Európa-liga-emlékekből.

Kezdődik a BL csoportköre: Lőw Zsolttal és a PSG-vel a fedélzeten. A francia bajnokságban százszázalékos sztárcsapat magyar pályaedzője Tuchelről, Kloppról, a BL-himnuszról és Neymarékről is beszélt Tóth Ádámnak a Liverpool elleni rajt előtt.

Michal Hipp alatt mozog a Haladás kispadja. Somogyi Zsolt írásából kiderül, hogy mennyi az esély a következő idei edzőváltásra, mi vezetett a szombathelyiek mostani, kissé kilátástalan helyzetéhez, és ki lehet a szlovák szakember utódja.

A britek az idén mindent vittek bringában. Kohán Gergely a Tourt, a Girót és a Vueltát is besöprő ország sikereinek nyomába eredet, és egészen az 1996-os olimpiai kudarcban lelte meg a kiindulási pontot...

Ha pedig kedd, akkor ezúttal Tenisz melléklet 4 oldalon – a vesztesként is megsüvegelendő Davis-kupa-csapat méltatásával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik