NS: Gera: Jó az öreg a háznál – péntek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.02. 23:10
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

• Három csapatunk is elkezdte az Európa-­liga selejtezőit – részletes tudósítás a Debrecen továbbjutást sejtető hazai győzelméről, a Ferencváros biztató hollandiai és az MTK hazai döntetlenjéről.
• Három csapatunk is elkezdte az Európa-­liga selejtezőit – részletes tudósítás a Debrecen továbbjutást sejtető hazai győzelméről, a Ferencváros biztató hollandiai és az MTK hazai döntetlenjéről.

Bernard Casoni még az ismerkedési szakaszban jár, de már körvonalazódik a fejében az új Videoton. A bajnokságban egyértelműen címvédésre tör, ám már a vasárnapi, Fradi elleni Szuperkupa-meccsen is nyerni szeretne a Vidi francia edzője.

Vida Kristopher nyolc góllal segítette holland másodosztályú klubját az élvonalba. Borsi Gergely interjúja.

• Carlos Caszely a chilei futball ünnepelt sztárja, ráadásul nagyszerű, karakán ember is – Csillag Péter írása a Copa América szombati döntője kapcsán a ’70-es, ’80­-as évek csillagáról.

Mehlmann Ibolya tizenegynéhány éve kirobbanthatatlan volt a magyar női kézilabda-válogatottból. Azóta anyuka lett, de a jövőben az osztrák Hypóban ismét a BL­-ben találkozhatunk vele.

• Egyetlen kétszeres világbajnok férfi vízilabdázónk, Madaras Norbert érzi, hogy sokat kell javulnia a csapatnak a kazanyi vb-­re, de bízik a kapitányban és a társakban. Rác Benedek Balázs írása.

Kimi Räikkönen könnyen kívül találhatja magát F1­-es istállóján – Zsoldos Barna feltárta a mögöttest.

Serena Williams is elismeréssel beszélt Babos Tímea adogatásairól, amelyeknek köszönhetően párosban sima győzelemmel kezdett a negyedik helyen kiemelt Babos, Mladenovic duó Wimbledonban. Klein Ron tudósítása.

• Elpusztult az elmúlt évtizedek legeredményesebb magyar lova, Overdose. Sinkovics Gábor formabontó búcsúja a csodalótól.

PLUSZ A PÉNTEKI ÚJSÁGBAN MEGSZOKOTT SPORTKRÉM MELLÉKLET!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik