nemzetisport.hu 2018.12.14 22:47 Frissítve: 2018.12.14 23:08

Nego: Szép, de…; Jászapáti: ha a két Liunál működik…

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

• Loic Nego nem maradéktalanul elégedett. A Chelsea ellen csodagólt szerző fehérvári középpályás úgy érzi, inkább a BATE ellen talált volna be, és akkor most a csoportból való továbbjutásról beszélgethetett volna Pietsch Tiborral. Akinek azt is elmesélte, miről beszélgetett a világbajnok honfitárssal, Olivier Giroud-val.

Kiss Éva érzi, hogy közeledünk a legjobbakhoz. Kézilabda-válogatottunk kapusa ziccerek hárításában egészen hihetetlen statisztikákat produkált az Eb-n, és Papp Bálint írásából az is kiderül, hogy mi kellett ahhoz, hogy őrületbe kergesse a románokat.

Jászapáti Petra már feszegeti a saját határait. Első egyéni női rövid pályás gyorskorcsolya-világkupagyőztesünket az is reménnyel tölti el, hogy ugyanolyan edzésmódszerekkel készül, amilyenekkel a két Liu már felért a világ tetejére. Kovács Erika interjúja.

Ha pedig szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – a Hamilton-sorozat legújabb részével, a kisvárdaiak brazil kapusával, Felipével, B. Tóth Lászlóval és az argentin legendával, Osvaldo Ardilesszel, aki a falklandi háborúról, Maradonáról, Nyilasiról és Törőcsikről is megosztotta az emlékeit Vincze Szabolccsal.

2019.07.22 09:33:45

Európa-liga H. K.

A DVSC a Sahcjor Szalihorszk–Esbjerg győztesével meccselhet, Bp. Honvéd az AEK Athénnal nézhet farkasszemet.

2019.07.20 13:43:03

Európa-liga BERECZKI ATTILA, BORBOLA BENCE, BOROS MIKLÓS, SOMOGYI ZSOLT

A Fehérvárra váró Vaduz a svájci második osztályban szerepel. „Farkasok” helyett „bikák” jönnek Debrecenbe.

2019.07.18 23:30:41

Európa-liga MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Maradt az egy héttel ezelőtti pazar mérleg!