Mol Vidi: a szív diadala; Kassai a címlapokon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.08. 23:36
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

A Mol Vidi ott folytatta, ahol legutóbb Szalonikiben abbahagyta: a PAOK elleni hazai Európa-liga-meccsen végig okosan, taktikusan futballozott, a második félidő elején pedig egy remek támadás végén Georgi Milanov parádés fejese gólt, vezetést és mint kiderült, győzelmet ért, s ezzel négy forduló után továbbjutó helyen állnak a fehérváriak. Tudósítás, vélemények, elemzések a Groupama Arénában lejátszott meccs után.
A Mol Vidi ott folytatta, ahol legutóbb Szalonikiben abbahagyta:
a PAOK elleni hazai Európa-liga-meccsen végig okosan, taktikusan futballozott, a második félidő elején pedig egy remek támadás végén Georgi Milanov parádés fejese gólt, vezetést és mint kiderült, győzelmet ért, s ezzel négy forduló után továbbjutó helyen állnak a fehérváriak. Tudósítás, vélemények, elemzések a Groupama Arénában lejátszott meccs után.

Komikus, nevetséges ítélet – ilyen jelzőkkel minősítik Kassai Viktor döntését. A magyar játékvezető óriásit hibázott, amikor a Manchester City–Sahtar Doneck mérkőzésen Raheem Sterling esése után a büntetőpontra mutatott. Az esetet és annak utóéletét Szeli Mátyás dolgozta fel.

Néhány hete a Paks ellen szögletből élete gólját szerezte Bódi Ádám. A mostanában jó formában futballozó debreceni középpályás bízik benne, hogy előbb-utóbb a szövetségi kapitány is felfigyel rá, ezért Marco Rossinak is játszik. Borbola Bence interjúja.

Évtizede válogatott már a jégkorongozó Somogyi Balázs, ám világbajnokságon még nem játszhatott, és az is kisebb csoda, hogy jelenleg kerettag – saját maga miatt. A budapesti Négy nemzet tornáján szereplő magyar csapat játékosával Szűcs András beszélgetett.

Megszokott pénteki Sportkrém-mellékletünket ismét érdemes lesz elolvasni. Háfra Noémi szívesen énekel vezetés közben, de óvatosságból csakis felhúzott ablaknál; Néha a kis bűnözés is belefér: sportolók, akik kanállal eszik a mogyorókrémet; Tévés helyzetkép: a rögbimeccseken legalább az összeállításokkal nem titkolóznak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik